Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai és szállodai cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria | Divat és turizmus

A Svájci Közlekedési Rendszer (STS) - Fedezze fel

         

Svájc a világ egyik legváltozatosabb országa, ahova az ember üdülni mehet. Hol másutt találkozhatnak a látogatók a természet, a kultúrák, a gasztronómia és a hagyományok ilyen koncentrált keverékével?

A városok, hegyek, tavak és völgyek az Intercity, InterRegio és Regionális vasutak, romantikus hegyi vasutak és kötélvonatok, gőgös tavi gőzösök és a vidám postai buszok szorosan egységes rendszerével élményszerűen fedezhetők fel. Ennek a rendszernek a neve: Svájci Közlekedési Rendszer (Swiss Travel System – STS). Valójában az egymástól máskülönben nagyon eltérő közlekedési vállalatok szövetségéről van itt szó, ugyanakkor egy sor olyan ajánlat is kapcsolódik az STS-hez, amely hozzáférést biztosít egy átfogó tömegközlekedési hálózathoz, amely így a világ minden részéről érkező vendégek rendelkezésére áll. A Svájci Közlekedési Rendszer jegyei és bérletei a Svájcba látogatóknak összesen húszezer kilométernyi utazást tesznek lehetővé vasúton, buszon, hegyi vasúton, és függővasúton valamint hajójáratokon. A közel 300 személyszállító vállalkozás hálózatát a nemzetközi értékesítés szintjén az SBB vezetése fogja össze.

       

Az STS jegyeket és bérleteket úgy alkották meg, hogy megfeleljenek a vendégek egyéni kívánságainak. A Swiss Pass bérlet például 50 százalékos árengedményt jelent a legtöbb hegyi vasútvonalon és függővasút járaton, és ingyenes belépést biztosít több mint 400 múzeumba (www.museumspass.ch) 4, 8, 15, 22 napos vagy akár 1 hónapos időtartamra. A szolgáltatás tartalmazza a világszerte ismert panoráma útvonalakat is, mint amilyen a Glacier Express, a Bernina Express és a Wilhelm Tell Expressz, továbbá 38 svájci város tömegközlekedési járatait is. Továbbá a Swiss Pass bérlet tulajdonosai most már ingyen utazhatnak fel a Rigire (a korábbi 50 százalékos kedvezménnyel szemben).

A Swiss Flexi Pass ugyanezeket a kedvezményeket nyújtja 3, 4, 5 vagy 6 szabadon választott napra egy hónapon belül. A Saver Formula 15 százalékos kedvezményt nyújt a Swiss Pass valamint a Swiss Flexi Pass normál áraiból, amennyiben két vagy több személy együtt utazik. A 26 évnél fiatalabbak 25 százalékos kedvezményt kapnak az utazási árakból a Swiss Youth Pass segítségével. Az ingyenes családi kártya a 16 évnél fiatalabb gyerekek számára ingyenes utazást biztosít, feltéve, hogy legalább egy szülő kíséri őket.

       

További „csemegék”: társkedvezmény programunk. A Swiss Travel System jegy vagy bérlet birtokosai számos egyéb árengedményt vehetnek igénybe, pl. hét svájci városban városnéző körutakon vagy számos svájci szállodában a szobaárak tekintetében. A RailAway, a svájci vasutak kényelmi specialistája, akár 30 százalékos kedvezményt is nyújt vonatkirándulásokat és extra szolgáltatásokat tartalmazó, csábító ajánlatcsomagjai árából.

       

 A Swiss Travel System jegyei és bérletei a világ értékesítési pontjainak sűrű halózatán keresztül megvehetök, ugyanúgy mint Svájc nagyobb vasútállomásain. Az STS rendszer ajánlatairól részletesen tájékozódhat és az értékesítési pontok listáját megtalálhatja a www.swisstravelsystem.com  honlapon.

Fotó: Swiss Travel System AG

Érdeklődni lehet magyar nyelven!

Ajánlatkérés - Schweiz Tourismus
Az alábbi űrlap kitöltése díjtalan ajánlatkérésnek minősül. A pontos árat és információkat a szálláshely recepciója vagy képviselője fogja Önnek e-mailben megküldeni. Ezután a kapott e-mailre válaszolva, közvetlenül a kiválasztott szálláshely felé véglegesítheti foglalását. Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit s.r.o. kizárólag közvetítői szerepet tölt be Ön és kiválasztott szálláshelye között, és nem vállal semmilyen felelősséget esetleges hibás információkért, közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy kárért!

Ich bitte um ein Angebot
Név* (Name)
Postacím (Adresse)
Telefon
Email cím* (E-Mail)
Szobák száma, típusa
Érkezés dátuma (Ankunfts Datum)
Éjszakák száma (Anzahl der Übernachtungen)
Egyéni igények
(Besondere Wünsche)
  Írja be az alábbi betűket az ellenőrzéshez:


« Itt kérhet új betűsort
Vissza » Főoldal

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits