Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Oldtimer Show 2018" a Vasúttörténeti Parkban!

Oldtimer Show 2018


2018. április 13-15-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban (1142 Bp. Tatai u. 95) kerül megrendezésre a nemzetközi veteránjármű rendezvény, mely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer kiállítása.


Oldtimer Show 2018


A kiállításon veterán autók és motorok, teherautók és buszok, katonai járművek, traktorok és stabil motorok, valamint gőzmozdonyok és oldtimer vasúti kocsik kerülnek bemutatásra. Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan családi program, ami számos kiegészítő programmal nyújt egész napos kikapcsolódást minden korosztály számára.


Oldtimer Show 2018


A rendezvény teljes területe 10 hektár! A nagy parkot és a hozzá kapcsolt Víztorony Parkot egy hétvégére telerakták látványossággal! A fő látványosság az Orient és a West mozdony körfűtőházakban elhelyezett veterán autók és motorok. A kiállítási anyagról tudni kell, hogy a szervezők 1 éves előkészítő munkával válogatják össze a járműveket. A kiállításra beválogatott járművek között egyre nagyobb számban szerepelnek külföldi gyűjtők és klubok oldtimer autói és motorjai.


Oldtimer Show 2018


Az Oldtimer Show-n minden járműtípusból csak egyet mutatnak be, a fellelhető legszebb példányt! Minden évben más kiállítási anyagot mutatnak be, olyanokat amik más rendezvényeken a közelmúltban nem voltak láthatók. Az Oldtimer Show Magyarországon egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb autók és motorok sokasága! A legszebb autók mellett korabeli ruhákba öltözött lányok örömmel állnak majd modellt az emlékfotók elkészítéséhez. Az Oldtimer Show-n kiállított veterán járművek rangos oldtimer szépségversenyen vetélkednek a látványos díjakért. A látogatók számára a fotózás és a videó készítés engedélyezett, magán célú felhasználásra.


Oldtimer Show 2018


A hagyományőrzésről szól a „Gasztro utca” és a „Kézműves vásár”. A Víztorony Parkban felépített „Tájház Múzeum -ba betérve meg lehet kóstolni a világhírű Csabai Kolbászt! A rendezvényen az októberi   „Disznótoros Kolbászfesztivál  www.kolbaszfeszt.hu


Oldtimer Show 2018


kiváló vendéglátósai fognak melegkonyhás ételeket árusítani, szabályozott árakon. A rendezvényterületen 5 helyen vannak kiépítve kulturált WC-mosdó egységek, melyek díjmentesen használhatók.


Oldtimer Show 2018


A rendezvényre a belépőjegyeket elővételben kedvezményes áron lehet megvásárolni az ismert jegyirodákban és interneten itt: www.ticketportal.hu A belépőjegy árak a tavalyelőttiek: felnőtt 3.500Ft, gyerek vagy nyugdíjas 3.000Ft, családi 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány.

Bővebb információk a rendezvényről: www.oldtimershow.hu

 www.facebook.com/Oldtimer Show

Még több veteránjármű képeket ITT LÁTHAT

Írta: Oldtimer Show Kft.

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

Vissza » Főoldal

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk