Karintia: Kuschelpunsch

Karintia: Kuschelpunsch

Ezt a különleges ital receptet a "junge Römer" termálfürdő étteremből, Bad Kleinkirchheimben kaptuk, ahol meg is kóstolhattuk.

2,5 liter italhoz szükséges:
 

1/4 liter Stroh Rum 38%
1/4 liter Speciális Rum C. Morgan 38%
1/2 liter őszibarack íző Eistee ( jégtea )
másfél liter víz
kb. 50gr mangó szirup
 
Ezeket a kellékeket egymásután összeöntve, jól megkeverve és lassú tűzön megmelegíteve kell szervírozni. Nem szabad forralni!!!

A felmelegedett puncsegyveleget egy cserépcsészében ajánlott tálalni, mert ez a csészefajta jobban tartja a meleget.

Ehhez lehet sajtosrudakat vagy hájastésztába tekert sonkát fogyasztani!

Proszit!!!

2010-01-30« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk