Karintia: Szarvasgerinc "Gasthof Zur Schmiede" módra
Karintia: Szarvasgerinc "Gasthof Zur Schmiede" módra
2001 óta szolgálunk Önöknek híreinkkel
Szarvasgerinc 3-4 személyre
Hozzávalók:
600 gramm szarvasgerinc
só
olaj
fehér bors
2 evőkanál vörösbor
1/8 liter tejszín
150 gramm rókagomba
60 gramm hideg vaj
Elkészítés:
A húst fűszerezzük és hirtelen megsütjük az olajban, majd a borral felöntve kb. 30 percig hagyjuk párolódni. Ezután hozzáadjuk a rókagombát, és még 10 percig hagyjuk főni. Végül a vajjal és a tejszínnel besűrítjük.
Így készíti el a szarvasgerincet a "Gasthof Zur Schmiede" www.gasthofzurschmiede.at konyhafőnöke "Hansi", az Oberdrautal-i (felső drávavölgyi) "Berg im Drautal" községben, amihez az „Aktívpihenés” & „Aktiveurlaubszeit” Turisztikai Szerkesztőség teljes stábja jó étvágyat kíván!