Karintia: Szarvasgerinc "Gasthof Zur Schmiede" módra

Karintia: Szarvasgerinc "Gasthof Zur Schmiede" módra

Karintia: Szarvasgerinc "Gasthof Zur Schmiede" módra

 

 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szarvasgerinc 3-4 személyre

 

  

 Hozzávalók:

 

600 gramm szarvasgerinc

olaj

fehér bors

2 evőkanál vörösbor

1/8 liter tejszín

150 gramm rókagomba

60 gramm hideg vaj

 

 

Elkészítés:

 

A húst fűszerezzük és hirtelen megsütjük az olajban, majd a borral felöntve kb. 30 percig hagyjuk párolódni. Ezután hozzáadjuk a rókagombát, és még 10 percig hagyjuk főni. Végül a vajjal és a tejszínnel besűrítjük.

 

Így készíti el a szarvasgerincet a "Gasthof Zur Schmiede" www.gasthofzurschmiede.at  konyhafőnöke "Hansi", az Oberdrautal-i (felső drávavölgyi) "Berg im Drautal" községben, amihez az „Aktívpihenés” & „Aktiveurlaubszeit” Turisztikai Szerkesztőség teljes stábja jó étvágyat kíván!

 

 

www.gasthofzurschmiede.at

2010-01-30« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk