Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit : Libamell sült aszalt gyümölcsökkel Plótár István receptje alapján

Libamell sült aszalt gyümölcsökkel Plótár István receptje alapján

Libamell sült aszalt gyümölcsökkel Plótár István receptje alapján

A Hotel Európa fit****superior mesterszakácsa Plótár István Márton-napi ételként libamell sültet ajánl aszalt gyümölcsökkel.

A pihenésre vágyó vendégeket hagyományos ízekkel szeretné elvarázsolni a Hotel Európa fit****superior  szálloda november 13-án a Márton-nap jegyében. A finom ételek mellé illő borokat is kóstolhatnak a vendégek.

Plótár István receptje alapján mindenki könnyen ünnepi ebéddel örvendeztetheti meg a családot:

A libamell sült aszalt gyümölcsökkel recept elkészítése


A libamellek bőrét beirdaljuk, fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal. Előkészítjük a gyümölcsöket (aszalt szilva, aszalt sárgabarack, aszalt körte), cukrot karamellizálunk, csorgatunk hozzá egy kis mézet és beletesszük az aszaltgyümölcsöket.

Kevés konyakkal flambírozzuk, kis vörösborral beforraljuk.

A libamelleket rózsaszínűre sütjük, és a gyümölcsraguval tálaljuk.

Köretként mandulás burgonyaropogóst adunk hozzá (a burgonyát mandulás panírba forgatjuk, majd megsütjük).

Jó étvágyat!


Kapcsolódó cikkek:

Bővebben a hotelről

Aktuális ajánlat

Interjú Könnyid Lászlóval

 

2010-11-05« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk