Medvehagymás vajkrém

Medvehagymás vajkrém

Medvehagymás vajkrém

Gyors, finom recept, a tavasz első gyógynövényének, a medvehagymának felhasználásával.

Medvehagymás vajkrém:

Hozzávalók: 20 dkg vaj, 2 evőkanál aprított petrezselyem, 3 evőkanál aprított medvehagyma, 1 evőkanál aprított snidling, 1 teáskanál kakukkfű, ízlés szerint só, bors.

Elkészítése: A vajat a felaprított fűszerekkel, sóval, borssal jól kikeverjük, majd hűtőben állni hagyjuk. Friss kenyéren, vagy pirítósra kenve tálaljuk. Húsok fűszerezéséhez is remek.

Fontos: a növénynek és készítményeinek fogyasztása nem ajánlott véralvadásgátló szerek alkalmazása esetén, mivel a vérzés kockázatát fokozhatja!

Forrás: napidoktor.hu
Fotó: www.baerlauch.be

2013-04-07« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk