Medvehagymás vajkrém
Medvehagymás vajkrém
2001 óta szolgálunk Önöknek híreinkkel
Gyors, finom recept, a tavasz első gyógynövényének, a medvehagymának felhasználásával.
Medvehagymás vajkrém:
Hozzávalók: 20 dkg vaj, 2 evőkanál aprított petrezselyem, 3 evőkanál aprított medvehagyma, 1 evőkanál aprított snidling, 1 teáskanál kakukkfű, ízlés szerint só, bors.
Elkészítése: A vajat a felaprított fűszerekkel, sóval, borssal jól kikeverjük, majd hűtőben állni hagyjuk. Friss kenyéren, vagy pirítósra kenve tálaljuk. Húsok fűszerezéséhez is remek.
Fontos: a növénynek és készítményeinek fogyasztása nem ajánlott véralvadásgátló szerek alkalmazása esetén, mivel a vérzés kockázatát fokozhatja!
Forrás: napidoktor.hu
Fotó: www.baerlauch.be