Reggelizz, mint egy (egészséges) király…

Reggelizz, mint egy (egészséges) király…

Reggelizz, mint egy (egészséges) király…

 

Vagy legalábbis úgy, mint egy hercegnő! Újabban egyre-másra nyíltak olyan éttermek, szerte a világon, amelyek egész nap kínálnak reggelit. Sőt: az egyik gyorséttermi lánc a sok ezer közül, azzal tett szert kiemelkedő bevételre, hogy már egész nap kapható náluk a reggeli menü.

A napindító kezdésnél az is igen fontos, hogy milyen innivaló csobog a poharunkba. Milyen kávé, milyen tea – és milyen üdítő? Lehetőleg nem túl cukros, viszont rostos, nem szénsavas, nem hizlaló – akkor melyik is?


   


Már néhány hete kapható az üzletekben a világ egyik legnagyobb üdítő italokat gyártó cégének új termékcsaládja, amely igyekszik az egészséges táplálkozás szempontjait figyelembe véve kínálni újfajta innivalókat.

Az egyik közelmúltbeli sajtótájékoztatón kiderült, hogy a reggeli étkezés fontosságát húzzák alá újabban a Cappy Great Start! szlogennel, amikor a hozzáadott cukrot nem, vagy csak kisebb mértékben tartalmazó innivalókat ajánlják, egyben hangsúlyozva e napindító étkezés jelentőségét.A tájékoztatón a Casa Pomodoro-ban kiváló séfek készítettek laktató, mégis egészséges és korántsem szokványos étkeket reggelire. A gyümölcs, a cukrokat módjával tartalmazó, gyümölcsös-mandulás-tejes kásák, a lazacos omlett, vagy a magyaros körözött, rozsos-magos kenyérkékkel mind olyan ételek, amelyek – kiegészülve a 100 százalék narancsos és a .C-vitaminnal és mézzel dúsított magas gyümölcstartalmú innivalókkal - egész napra erőt nyújtanak.

Írta: Dr. Elek Lenke

Fotó: Well PR gynökség

2016-02-01« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk