Ringasd el magad…

Ringasd el magad…

Ringasd el magad…

 

 

Szerző: Barna Judit


Menni kéne, Valaki mondja meg....csak néhány cím az örök és halhatatlan slágerekből, amelyek felhangzanak február 13-án a RaM Colosseumban. A Budapesti Showszínház nagyszabású produkciója egy szimfonikus koncertváltozata az 1973-ban bemutatott és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című Adamis Anna - Presser Gábor darabnak.

A bemutató után még több előadás lesz a RaM-ban, majd nyáron a Budai Szabadtéri Színház is várja a közönséget. Vágó Bernadett, Polyák Rita, Kovács Beáta, Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt szólistákat a Dunakeszi Szimfonikusok és Lelkes Renáta rock zenekara kíséri. A látványos nagyzenekari koncerten felcsendül minden olyan sláger, amely 47 évvel ezelőtt a nagylemezen megjelent, sőt, ugyanabban a sorrendben. Egyedülállóan áthangszerelt, szimfonikus hangzással újra átélhető a Víg Színház hetvenes évekbeli előadásának hangulata. A produkciót 5 musical sztár, 10 táncművész, elképesztő fény és hangtechnika egészíti ki. Az egész estés grandiózus show a RaM előadások után országos turnéra indul.

Bemutató: február 13.

2020-02-12« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk