Szerelem, szenvedély, színház a mottó

Szerelem, szenvedély, színház a mottó

Szerelem, szenvedély, színház a mottó

 

 

Szerző: Barna Judit

Fotó: Kállai-Tóth Anett

Forrás: József Attila Színház

 

...Nemcsák Károly bemutatta a 2020/2021-es évadot a sajtónak

Nekünk, színészeknek vagy alkotóknak mi a színház? Ami évadunk mottója is: szerelem, szenvedély, színház. A Színház évadában olyan előadásokat mutatunk be Önöknek, amelyek lehetőséget adnak kollégáimnak a legkülönbözőbb gúnyákba bújni. Hat bemutatónk lesz, minden bemutatóval egy újabb arcukat, tehetségük egy újabb szeletét mutathatják meg színészeink, rendezőink Önöknek:”

 

A József Attila Színház első bemutatója, a tavaszról szeptemberre tolódott 9-től 5-ig, Franklin Hart és a három bátor titkárnő története.

 

Idei évad Shaffer örökérvényű színjátékával, az Amadeussal indul útjára. Mozartot Tasnádi Bence, a Katona József Színház nagy népszerűségnek örvendő művésze alakítja.

 

Egy zenés játék, a Szibériai csárdás főszerepében a tavaly rendezőként debütált Simon Kornélt most Zsigmond Emőke partnereként látjuk a szerelmi történetben.

 

A 2021-es évet Spiró György Az imposztor című komédiájával kezdjük. Bogusławski szerepében Benedek Miklós debütál színházunkban.

 

Könnyed, tavaszi zenés vígjátéknak ígérkezik az Egy szoknya, egy nadrág Az előadás rendezője, színházunk Örökös tagja, Bodrogi Gyula.

 

Az évad különlegességében, a Furcsa pár női változatában, Fehér Anna és Pikali Gerda újra együtt áll színpadra, kettősük garancia a felhőtlen szórakozásra.  

 

2020-08-30« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk