Elmarad az őszi szünetre meghirdetett Állati jó fürdőzés Miskolcon

Elmarad az őszi szünetre meghirdetett Állati jó fürdőzés Miskolcon

Elmarad az őszi szünetre meghirdetett Állati jó fürdőzés Miskolcon

 

 

Szerző: Midmar

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

Elmarad az őszi szünetre meghirdetett Állati jó fürdőzés Miskolcon program, de a Miskolctapolca Barlangfürdőben és a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban más akciók várják a városba érkező turistákat. Miskolci Állatkert és Kultúrparkban más akciók várják a városba érkező turistákat.

Technikai okok miatt elmarad az október 26-31. között időszakra meghirdetett Állati jó fürdőzés Miskolcon program, ami a Miskolci Állatkert és a Miskolctapolca Barlangfürdő felkeresésére nyújtott volna közös, kombinált jegyet. A program későbbi időpontban kerül megrendezésre.


Az őszi szünetben Miskolcra érkezők azonban nem maradnak extra program nélkül egyik helyen sem. A Barlangfürdőben minden gyermek és diák napi fürdőbelépője mellé egy újabb belépésre feljogosító kupont adnak, melyet 2020. november 2. és december 31. között lehet felhasználni. Maszkot, jelmezt fel! címmel október 31-én Halloween alkalmából a jelmezben érkező gyerekek féláron léphetnek be és egész nap kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A felnőttek a különleges sütőtökös masszázst próbálhatják ki.


A Miskolci Állatkert és Kultúrparkban október 31-én Halloween Estet rendeznek. A ZOO buszjárattal is megközelíthető állatkertben testközelbe kerülhetünk a "nemszeretem" állatokkal, részt vehetünk bátorságpróbán, éjszakai etetésen és betekintést nyerhetünk az éjjel aktív állatok titkos életébe.

 

 

2020-10-28« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk