Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

 

 

Szerző: Titkárság Kolbászfeszt

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

2020. április 17-19-ig ismét a Magyar Vasúttörténeti Park-ban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása. A budapesti Oldtimer Show 2020-ban 15. jubileumát ünnepli! A rendezvény nyitva tartása 3 órával bővül az előző éviekhez képest: péntek 12:00-19:00, szombat 09:00-19:00, vasárnap 09:00-18:00-ig.

 

 

 

100 évnél is idősebb motorok, fakerekű autók, traktorok, buszok és teherautók. 500db válogatott oldtimer kerül bemutatásra! Minden típusból csak 1-1 példány!

Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan nagyszabású nosztalgia rendezvény, amely számos kiegészítő programjával egész napos kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

 

 

 

A hagyományőrzés ismét teret kap a nagy parkban: Háztáji és Kézműves Vásár, ahol füstölt kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji ételekből és kézműves termékekből lehet vásárolgatni.  A melegkonyhás ételeket az októberi „Disznótoros Kolbászfesztivál” profi vendéglátósai fogják készíteni és azokat szabályozott árakon árusítani a látogatóknak. Ez a gasztro-fesztivál az Oldtimer Show Kft. másik nagy fesztiválja.

 

 

 

 

Jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg nyitvatartási időben, készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyákkal és Erzsébet Utalvánnyal. Elővételben a rendezvény webshopjában lehet megvásárolni a jegyeket: www.oldtimershow.hu  Az elővételes jegyek megvásárlására 2020. ápr. 12-én (vas.) éjfélig van lehetőség.

 

Az Oldtimer Show programjairól, tömegközlekedési és egyéb információkról a www.oldtimershow.hu honlapon  találhatók további információk.

 

2020-01-19« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk