Rólunk

 

Az aktivpihenes.hu egy nonprofit webmagazin, amely 2001 óta tudósít, elsősorban a magyarországi turisztikai és aktív pihenés eseményekről, bemutatva a hazai úti célokat és új fejlesztéseket, és hírt ad az érdekes külföldi történésekről. Szerzőink profi turisztikai újságírók, akik személyes tapasztalataikat az aktív pihenés-ről adják közre

Főképp az aktív pihenést kereső olvasóknak szól az exkluzív, letisztult webmagazin, amely egyszerűen kezelhető, igényes külső képpel bír, és pihentető élményt nyújt olvasóinak.

Nagy súlyt fektetünk a fotók minőségére, mivel tudjuk, hogy egy kép olykor többet ér ezer szónál. Még inkább így van ez a turizmusban. Több évtizede készítünk, elsősorban magyar és osztrák szállodákról, valamint frekventált idegenforgalmi célpontokról képes riportokat. Szerzőink különleges érzékenységgel mutatják be egy-egy régió, valamint azok látnivalóinak és szálláshelyeinek egyedi vonzerejét és varázsát. Legyen szó akár egy szállodáról, akár egy turisztikai régióról, akár egy vendéglátó helyről, egyéni tapasztalataik, meglátásaik, mind a cikkekben, mind a fotókban, kifejeződnek.

Számunkra kiemelten fontos, hogy egy táj, egy város hangulatát úgy adjuk vissza, hogy az olvasó rögtön azt érezze, ott akarja eltölteni a szabadságát.

Az aktivpihenes.hu webmagazin cikkeit előkelő helyen pozícionálja a Google.

A Facebookon mára stabil létszámú közösségünk alakult ki, amelynek tagjai rendszeresen igénylik komoly, tárgyszerű és alapos tudósításainkat a magyar turisztikai és gasztronómiai eseményekről.

Ugyanakkor nem csupán a lájkolók mennyisége, száma fontos nekünk, hanem olvasóink hűsége és alapos, megfontolt véleménye.

Azért is kedvelnek bennünket, mert cikkeinket nem szakítják meg percenként felugráló reklámok, nem zavarják meg az olvasás élményét az írásokat szétszabdaló hirdetések. Ebben is egyedülállóak vagyunk a turisztikai témájú online magazinok között.

Az aktivpihenes.hu halad a korral: akár utazás vagy pihenés közben, a mobiltelefonján is olvashatja legfrissebb híreinket, úti beszámolóinkat, mobiloptimalizált weboldalunk segítségével.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk