Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

A China Airlines prémium légitársaság lett

A China Airlines prémium légitársaság lett

 

            Az Aviation GSA, a China Airlines légitársaság magyarországi képviselete, idegenforgalmi szakemberek és újságírók számára tartott tájékoztatón ismertette a tajvani központú cég újdonságait, érdekes szolgáltatásait, amelyekkel kiemelkedő szerepet tölt be különösen az ázsiai célállomásokra utazók körében –tudtuk meg Sárdi Rezsőtől, a képviselet vezetőjétől.

            Az 1959-ben alapított China Airlines, Tajvan nemzeti légitársasága 83 gépből álló flottájával 29 ország 152 városába repül. A társaság 2011 óta a Sky Team légi szövetség tagja.

            Az idei év mérföldkő a China Airlines Európába üzemelő járatainak az életében. Frankfurtból naponta vadonatúj Boeing 777-300ER-ok repülnek, gépparkjában már 10 található ebből az újdonságból. Európai vonalhálózatán szolgálatba állt a világ legmodernebb utasszállítója; a speciálisan kiképzett, különleges kényelmet biztosító hét új Airbus 350-900 repül az Amszterdam, Róm, és Bécs útvonalon. 2017-től az összes Európából kiinduló gép non-stop repül Tajvan fővárosába, Tajpejbe. Az új gépek igényesen kialakított belső tere elnyerte a „Red Dot” kitűntetését, a 777-300ER gépek pedig a „Golden Pin Design” díjat.

            A társaság december 1-től indítja az első közvetlen összeköttetést biztosító, heti négyszeri járatát London-Tajpej között. Ugyanettől az időponttól a Tajpej-Sydney útvonalon már napi két járat közlekedik, lerövidítve az utazási időt a magyar utasok számára is, akik a tajvani fővárost választják átszállási pontnak ausztrál útjuk esetén.

            Számos célállomásra biztosít kiváló csatlakozást a légitársaság Tajpejen keresztül: Thaiföldre, Baliba, Jakartára és Surabaya-ra, Vietnámba, Malajziába, Szingapúrba, Hong Kongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba, Dél-Koreába, Kína 27, Japán 14 városába, Ausztráliába, Új-Zélandra. Kuriózumnak számít úti céljaik közül Guam és Koror, valamint Hawaii, Tajpejen keresztül.

            A légitársaság járataira Budapestről az utasok négy európai átszállási ponton szállhatnak fel, hogy eljussanak Tajpejbe, innen pedig tovább a végső ázsiai célpontokra. Bécs, Frankfurt, Amszterdam, valamint Róma az Austrian Airlines, a Lufthansa, a KLM és az Alitalia gépeivel érhető el. A bécsi repülőtér parkolójában a személygépkocsival érkezők kedvezményes áron parkolhatnak. A China Airlines árai igen kedvezőek a magyar piacon Ausztráliába, Új-Zélandra, Balira, Vietnámba, és a Fülöp-szigetekre, kombinációs lehetőséget kínálva akár négy ország érintésére. A Tajpejen túli célállomásra repülők megállhatnak a tajvani fővárosban városnézésre, de néhány napos ott tartózkodásra is. A sok látnivaló és a vízummentesség vonzóvá teszi ezt.

            A légitársaság kifinomult ázsiai ízlésvilággal és kiszolgálással várja az utasokat. A gépek biznisz osztályán a bárban maguk válogathatnak az italok közül. Tekintettel a hosszú távú járatokra, az Európa-Tajpej szakaszon Premium Economy osztály is igénybe vehető kedvező áron.

            Rövidfilmmel illusztrálta Diószegi Ilona, a magyarországi képviselet munkatársa Tajpej vonzó látnivalóit. Csang-Kai-Sek, a japán hódítók elleni háború idején Kína államfője, majd Tajvanra visszaszorult polgári forradalmára emlékművénél az őrségváltás, a Tajpej 101 toronyétterme, az éjszakai piacok, a reggeli torna a parkokban, Kína legértékesebb kincseit bemutató Nemzeti Múzeum, az operaelőadás, a közeli nemzeti parkok, a buddhista templomok és a hihetetlen tisztaság egy roppant vonzó ország képét tárták elénk.

Írta/Fotó: Dr.Hajós Anna

Vissza » Sajtó cikkek

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk