Brazíliából jelentjük

Brazíliából jelentjük

Brazíliából jelentjük

               Fotó: Koppány György

 

            A rio de janeiroi Havas Creatíve Tours DMC budapesti képviselete tájékoztatta lapunkat, hogy a Cukorsüvegre közlekedő függővasút karbantartási munkálatok miatt idén néhány alkalommal leáll, vagy csak korlátozott útvonalon fog közlekedni. A Cukorsüveg Rió de Janeiro egyik legfontosabb látványossága, amelyet egyetlen turista sem hagyhat ki. Jó tudni, hogy az 1-es vonal május 21-25 és október 3-4 között nem üzemel Praia Vermelha és Urca között, a 2-es vonal pedig a későbbiekben szeptember 19-20 között csak Urca állomásig közlekedik, és nem megy fel a Cukorsüveghez. A részleges üzemelés alkalmával a jegyek fél áron kerülnek értékesítésre.


 

            A Formula 1-es nagydíj 2018. november 9-11 között kerül megrendezésre Sao Paoloban, az Interlagos Autodromo Jose Carlos Pace pályán. A brazil Fittipaldi sikerének köszönhetően az első nagydíjat 1973-ban rendezték meg Sao Paolóban, majd egy rövid riói kitérő után, egy 15 milliós felújítási projektet követően a rendezés joga visszakerült Sao Paolóba. Senna halála óta nem volt brazil nagydíj nyertes ezen a futamon, ám ennek ellenére a Forma-1 az egyik legnépszerűbb sportesemény egész Brazíliában.

            Az utazási irodák már készülnek a versenyre, és kedvező ajánlatokat kínálnak a külföldi piacokon az időben foglaló irodák számára. A magyarországi marketingképviselettel rendelkező Havas Creative Tours speciális ajánlatot állított össze a 20 főnél nagyobb csoportok részére. Ebben szerepel négycsillagos szállodai elhelyezés, reptéri transzferekkel, belépés a tréningekre és a vasárnapi döntő futamra, transzferrel a szálloda és a pálya között, angol nyelvű idegenvezetéssel. A kisebb csoportok és az egyéni utasok számára is kedvezményes lehetőséget kínálnak. A csomagok meghosszabbíthatóak az igényeknek megfelelően. Ez a futam a 20. lesz a brazíliai Forma-1-esek történetében.

Írta: Dr. Hajós Anna

Fotó: Koppány György

2018-05-14« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk