China Airlines a magyar piacon

China Airlines a magyar piacon

China Airlines a magyar piacon

                                  Fotó: magyarországi AVIATION GSA munkatársai 

 

            Az 1959-ben alapított tajvani légitársaság, a China Airlines az idei nemzeti ünnepük, az október 10-én tartott, 1911-es Vucsong felkelésre emlékezve, amely a Kínai Köztársaság alakulását tette lehetővé, rangos felvonuláson egy Airbus-350-es óriás modellel vett részt Tajpejben, a sziget fővárosában.

            Doris Chen, a légitársaság kelet-európai igazgatója, aki az esemény alkalmából Budapestre érkezett, hangsúlyozta, hogy nagyon elégedett a piac teljesítményével, mivel a magyar fővárosból egyre több csoport választja a China Airlines járatait. A vonzó útvonalak, a kedvező árak, a rugalmas szabályok és az Európából közlekedő legkorszerűbb Airbus 350-es típusú gépek nagyban hozzájárultak népszerűségük növekedéséhez. Az európai járataik idén már leszállás nélkül repülnek Tajvanra Bécsből, Frankfurtból, Amszterdamból, Londonból és Rómából.

            A China Airlines 29 ország 156 városába üzemeltet járatokat, gépparkja 88 utas-, illetve teherszállító gépből áll. A gépek átlagéletkora 8,5 év, a dolgozóik száma megközelíti a 13 ezer főt – tudtuk meg a magyarországi képviseletüktől, az Aviation GSA-tól.

Írta: Dr.Hajós Anna

2018-10-17« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk