Egy koktél szemvizsgálat után? Miért is ne!

Egy koktél szemvizsgálat után? Miért is ne!

Egy koktél szemvizsgálat után? Miért is ne!

 

 

 

Szerző: Juhász Péter

Fotó: BUZZWORD Strategies

 

A rendhagyó képzettársítások és kezdeményezések eddig is fontos jellemzői voltak a Tipton Eyeworks márkának. Most éppen profi szemvizsgálószalont helyeztek el a belváros egyik leghangulatosabb bárjában, a Paulay Ede utcában található The Workshopban.

 

A Tipton márka immár világhírű, hiszen a hanglemezből készített szemüvegkeretekből jó néhány világsztár rendelt már. A kreatív kollaborációiról ismert Tipton Eyeworks a karantén idején pedig azzal vívott ki magának újabb elismerést, hogy közel félezer magyar orvosnak és ápolónak biztosított ingyen szemüveget, a márkás lencsék fogalmazóit is megnyerve a kezdeményezéshez.

 

 

 

A márka túlél és virágzik a karantén után is! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Brodyland-del összefogva, korszerű és mégis hangulatos szemvizsgálószalont varázsoltak a főváros egyik legmenőbb bárjába. A Paulay Ede utca 16-os szám alatt található The Workshop szó szerint műhellyé, mégpedig szemészeti laborrá válik a nyári hónapokra. A betérő vendégeket a ZEISS legmodernebb szemvizsgálati berendezései várják, melyeknél ráadásul érvényesülnek a mostanában fontos érintésmentességi szempontok is. Természetesen nem csak látó és olvasó-, hanem napszemüvegek széles választéka is elegáns elrendezésben várja a nyitvatartási időben betérőket. A szemüvegválasztás után pedig a The Workshop kínálatából bármilyen ital elfogyasztható – koktélok, kézműves sörök, kávékülönlegességek – természetesen a Tipton Eyeworks kontójára.

 

 

 

 

A popup szemvizsgálati műhely megálmodói a nyár folyamán szűkkörű koncerteket is terveznek, hűen a Tipton zenecentrikus márkájának, a Vinylize-nak a márkaidentitásához. Az idén elmaradó SZIGET fesztivál szervezőivel vállalt közös együttműködés szerint az ez évi fellépőket a The Workshop színpadára hozzák. Országosan elismert zenészek, minőségi italok egy helyen, a Tipton Pop Up butikban!

 

2020-07-08« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk