Elindult a "Miskolci Mosolyprogram" 2018-as szezonja!

Elindult a "Miskolci Mosolyprogram" 2018-as szezonja!

Elindult a "Miskolci Mosolyprogram" 2018-as szezonja!

 

Miskolc turisztikai szervezete, a MIDMAR Nonprofit Kft. szervezésében újraindul a ”Miskolci Mosolyprogram” a turisztikai szolgáltatók, vendéglátók körében. A 2016 májusában indult kezdeményezés és program célja továbbra is az, hogy a különböző szolgáltatóknál dolgozó kollégák jobban megismerhessék egymást és a város új fejlesztéseit, attrakcióit, ezáltal még hatékonyabban tudjanak dolgozni, s még felkészültebben várják a Miskolcra érkező vendégeket.

Az idei program első lépéseként helyismereti napon vettek részt a jelentkezők. Ennek keretében Tóth-Bodnár Krisztina, a Tourinform Miskolc irodavezetője mutatta be az iroda kínálatát, a saját szolgáltatásokat, valamint kitért a vendégek által leggyakrabban feltett kérdésekre. Ismertette a Miskolc Pass turisztikai és városkártyák nyújtotta lehetőségeket is. Ezt követően Kupcsik Sarolta idegenvezető egy prezentációban, majd gyalogos városnézésen adott áttekintést a fontosabb és a kevésbé ismert miskolci látnivalókról és turisztikai attrakciókról.

A képzés második napja, a kommunikációs és panaszkezelési tréning sok szituációs gyakorlattal, a résztvevők aktív bevonásával zajlott. A Budai Máté tréner által vezetett szakmai napon az aktív kommunikáció, a megfigyelés, a reklamáció és a panaszkezelés álltak a figyelem központjában. Az egyénileg, párban vagy kisebb csoportokban megvitatott esetek rávilágítottak az azonos információk eltérő kezelésének problémájára, a sztereotípiákra. A kérdések feldolgozásának módszerei, az eljátszott szituációk nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a résztvevők maguk is átéljék ezeket a helyzeteket.

A Miskolci Mosolyprogram versenye a tervek szerint 2018 márciusában startol, amikortól ismét szavazhatnak a legjobb recepciósra, felszolgálóra vagy ügyfélkapcsolati munkatársra. A résztvevő partnerek és vendégbarát szolgáltatások jól felkészült szakemberekkel várják a városba érkezőket.

Írta: Csuhai Mónika

Fotó: Miskolci TDM - MIDMAR Nonprofit Kft.

2018-01-30« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk