Grúzia új légitársasága megkezdi üzemelését Tbiliszi és Budapest között

Grúzia új légitársasága megkezdi üzemelését Tbiliszi és Budapest között

Grúzia új légitársasága megkezdi üzemelését Tbiliszi és Budapest között

 Fotó: MYWAY-photo

 

            A MyWay Airlines, Grúzia új légitársasága október 28-án kezdi meg a repülést a grúziai főváros, Tbiliszi és Budapest között. Mint Szolnok Pétertől, a CEAS-Central European Aviation Solutions Kft. és a MyWay magyarországi képviselőjétől megtudtuk, a grúz cég most Boeing 737-800 típusú gépeivel heti két járatot üzemeltet a Tbiliszi Shota Rustaveli és a budapesti Liszt Ferenc repülőterek között, csütörtökön és vasárnap. Eddig nem volt közvetlen járat a két reptér közt. November 20-tól pedig megindítják a heti harmadik járatot is, keddenként.

            A MyWay Airlines teljes szolgáltatáskört nyújtó kereskedelmi légitársaság; idén kapta meg a működéséhez szükséges hatósági és légiforgalmi engedélyeket. A bázisa, a grúzok nagy költőjéről elnevezett Rustaveli repülőtér. (A költő verseit 1881-82-ben a Kaukázusban Zichy Mihály illusztrálta. A kiadványt nagy becsben tartják). A légitársaság flottájához jelenleg két B737-800-as gép tartozik, a 8 Business és 162 Economy üléses konfigurációban. A fedélzeti catering ingyenes, az ételek mellé grúz borokat és édességeket kínálnak. A MyWay jelenleg charter járatain biztonságos és kényelmes utazást biztosít Grúziából Európába, a Közel-Keletre, Ázsiába és a FÁK országaiba, emellett menetrendszerinti járatokat üzemeltet a grúz fővárost összekötve Tel-Avivval, Rómával, Kijevvel, Kharkivval (Harkov), és most már Budapesttel is.

            A légitársaság hosszú távú fejlesztési programjában célul tűzte ki, hogy a Tbiliszi repülőtér a régió meghatározó elosztó központjaként működjön öt éven belül. Továbbá újabb célállomásokat is be kívánnak vonni Európa, Ázsia és Amerika között. Alapelvük a megfizethető, méltányos árképzés, a barátságos és rugalmas szolgáltatások biztosítása, az ügyfél központú ügyintézés és az etikus magatartás.

Írta: Dr. Hajós Anna

2018-10-28« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk