Hahn Air újdonságok

Hahn Air újdonságok

Hahn Air újdonságok

                            Fotó: Matthias Wenger

 

            Az Africa World Airlines (AW) a Hahn Air 19. kettős partnere, mivel járataira H1 járatszám alatt lehet foglalni a nemzetközi foglalási rendszerekben. A légitársaság jegyei Hahn Air okmányon állíthatók ki, ezzel 190 országban készíthetők el a jegyeik. Kivételt képez az Amadeus rendszer, ahol a légitársaság saját (AW) kódja alapján lehet foglalni. Ennek a ghánai magán légitársaságnak a központja az accrai Kotoka International Airporton található. Négy ország nyolc városába üzemeltetnek járatokat. Belföldön kívül Libériába, Nigériába, és Sierra Leonéba repülnek nemzetközi járataik. Gépparkjuk B767-300-as és ERJ-145-ös gépekből áll. Hatodik, egyben legmodernebb ERJ 145LR gépét nemrégiben vette át. A közeljövőben további nagyobb befogadó képességű gépekkel bővíti flottáját az üzemeltetésének ötödik évfordulóját ünneplő fuvarozó.

 

Mianmari légitársaság is az új partnerek között

            Az Air KBZ (K7) mianmari légitársasággal codeshare megállapodást kötött a Hahn Air. Mianmarban fontos szerepe van a légiközlekedésnek a rossz útviszonyok és a nagy távolságok miatt, ugyanis a közúton történő közlekedés lassú és kedvezőtlen. Az utóbbi években a javuló infrastruktúrának, a vízumkönnyítéseknek köszönhetően lényegesen nőtt az országba látogató turisták száma.

            A társaság fő központja Yangonban található, belföldön 14 célállomásra repülnek; egyetlen nemzetközi járata Yangont és a thaiföldi Chiang Mayt köti össze. Gépparkjuk 3 ATR 72-500-as és öt ATR 76-600-as új generációs gép.

A HAHN AIR téli menetrendje szerint Luxemburgba is közlekedik

            A német menetrendszerű és charter légitársaság 2018. október 29 és 2019. március 29 között Düsseldorf és Luxemburg között heti két járatot üzemeltet. A gépek reggel 8.35-kor indulnak hétfői és pénteki napokon, és aznap 15.45-kor repülnek vissza. A mindössze 29 perces utat Cessna Citation CJ4-es, két hajtóműves business jettel teszik meg.

Írta: Dr. Hajós Anna

 

2018-07-19« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk