Home office Tourinform és virtuális turizmus Gyenesdiáson

Home office Tourinform és virtuális turizmus Gyenesdiáson

Home office Tourinform és virtuális turizmus Gyenesdiáson

 Fotó: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

 

Szerző: Kovács Judit

 

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkatársai is home officeban látják el munkájukat március közepe óta. A folyamatban lévő feladatok ellátása nincs helyhez kötve, így zökkenőmentesen alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Készülnek a nyomdába küldendő anyagok, grafikai munkák; információszolgáltatáshoz a frissítendő anyagokon dolgoznak; online felületeiket folyamatosan töltik, frissítik; készül a partnereik körében az év elején késztett felmérés összegzése. Facebook oldalukon a rendkívüli időszakban Virtuális séták Gyenesdiáson sorozatot indítottak, mellyel az otthonokba varázsolják Gyenesdiás rendezvényeit, garantált programhelyszíneit. A Nyugat-Balaton üdülőfalujának rajongói örömmel fogadták a kezdeményezést, hiszen így a távolból is „megélhetik” az elmúlt tavasz emlékeit.

 

Legújabb termékfejlesztési projektjük utolsó simításait végzik, melyben a természetjárást, az aktív kikapcsolódást és a családi játék élményeit ötvözik.

Ahogy a Magyar TDM Szövetség napokban elkészült felmérése is mutatja, a tagság elsősorban folyamatos tájékoztatást vár el a helyi szervezettől. Ennek tükrében a gyenesdiási érdekképviseleti egyesület is folyamatosan figyelemmel kíséri a fejleményeket, és hírlevélben, illetve zárt facebook csoportban rendszeresen tájékoztatja tagjait. Mindehhez komoly partnerük, nagy segítségük az országos TDM szervezet.

A Tourinform iroda személyes ügyfélfogadását ugyan átmenetileg szünetelteti, de emailben és telefonon továbbra is készséggel állnak rendelkezésre.

 

Gyenesdiási Turisztikai Egyesület / Tourinform Gyenesdiás

Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu
,  info.gyenesdias@gmail.com
www.gyenesdias.info.hu
,   www.facebook.com/gyenesdias

 

2020-03-31« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk