Lélegezz fel! - Noszvaj turizmusának újraindító kampánya

Lélegezz fel! - Noszvaj turizmusának újraindító kampánya

Lélegezz fel! - Noszvaj turizmusának újraindító kampánya

 

 

Szerző: Szabó Péter

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

Noszvaj turisztikai szolgáltatói a vírusválság alatt sem tétlenkedtek. Lehet, hogy nem azt csinálták és nem abban az ütemben, mint válság nélkül, de idejüket hasznosan töltve gyümmunkájuk ölcseként számos új szolgáltatással rukkolnak elő az ideérkezők nagy örömére.

 

 

 

A „#lélegezzfel” videós kampányunkban azt mutatjuk be, hogy Noszvaj ikonikus arcai miként élték meg a vendégnélküli csendes napokat, miként inspirálódtak és milyen tanulságokat vontak le eddigi élet(vitel)ükből. Több mint 10 videós sorozatunkkal mutatjuk be mindezt.

 

 

 

A felvételeket 2020.05.18-tól naponta osztjuk meg május végéig. A Youtube-on és a Facebookon a #lélegezzfel tagon lesznek elérhetők.

 

(https://www.youtube.com/results?search_query=%23l%C3%A9legezzfel)

 

 

 

A videókban jól visszaköszön Noszvaj esszenciája, ami a természeti környezetünk gyönyörűségében, az épített örökségeink bájában és az itt élő szolgáltatók fékezhetetlen kreativitásában formálódik egésszé. Noszvaj nyitva áll, lélegezz fel Te is!

Köszönöm előre is a sajtó támogató hozzáállását!

Szabó Péter
polgármester
Noszvaj

2020-05-19« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk