Nyereményjáték a szelektív hulladékgyűjtőknek

Nyereményjáték a szelektív hulladékgyűjtőknek

Nyereményjáték a szelektív hulladékgyűjtőknek

 

            AZ FKF Nonprofit Zrt. felvilágosítással egybekötött nyereményjátékot indít a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésére. Céljuk, a Fővárosi Önkormányzattal együtt, egy olyan integrált hulladékgazdálkodási rendszer kiépítése Budapesten, amely hozzájárul a fenntartható hulladékgazdálkodás megvalósításához. Ezt szolgálja a felvilágosítással egybekötött nyereményjáték, amely a lakosokat és a közös képviselőket szólítja meg.

            A lakosoknak szóló, június 8-án indult és október 5-én záruló nyereményjátékban a résztvevőknek a www.kornyezettudatosvagyok.hu oldalon egy kérdőívet kell kitölteni, valamint regisztrálniuk kell, ezzel részt vesznek a sorsoláson. Így tesztelhetik a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos tudásukat. A megválaszoláshoz szükséges információk megtalálhatók a FKF weboldalán (www.fkf.hu). A cég több mint száz értékes nyereményt oszt szét a kisorsolt szerencsések között.

            A közös képviselők nyereményjátékának a célja, hogy aktívan ösztönözzék a panel-, és társasházakat a hulladék szelektív gyűjtésére. Minden budapesti panel-, és társasház, valamint közös képviselője, akik 2018. június 22 és július 31 között regisztrálnak a www.kornyezettudatosvagyok.hu oldalon, részt vehetnek a sorsoláson, amelyet az augusztus 1. és 2018. október 5 között a legtisztábban szelektív hulladékot gyűjtők között tartanak. A legjobban teljesítő panelházak között 2 millió forintot, a társasházak között 3 millió forintot sorsolnak ki. Ezek közös képviselői pedig értékes tárgyi ajándékokat nyerhetnek.

            Az FKF szeretné elérni a lakosság széleskörű támogatását, minimalizálni a bennük élő fenntartásokat, és aktivizálni mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, valamint elérni azt, hogy a szelektív kukákba ne kerüljön kommunális hulladék.

Írta/Fotó: Dr. Hajós Anna

2018-06-14« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk