Pálffy tamás Hévízen folytatja!

Pálffy tamás Hévízen folytatja!

Pálffy tamás Hévízen folytatja!

 

 

Szerő: Berta- Tóht Manuela

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

Az egészségturizmusban jól ismert szakember 2011 óta dolgozott menedzserként a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületnél.

Kiemelt figyelmet fordított a fürdőn kívüli szolgáltatások, programok és az ezekkel kapcsolatos infrastruktúra fejlesztésére. Véleménye szerint ugyanis a komplett „turisztikai élmény” átadása a cél, annak érdekében, hogy a turista a desztináció legfontosabb reklámhordozójává váljon. A komplex gondolkodásnak köszönhetően, az elmúlt 10 év alatt mintegy 200.000-rel nőtt a vendégéjszakák száma Bükfürdőn.

Tevékenységét számos szakmai díjjal jutalmazták; az év TDM menedzsere volt 2014-ben, illetve elnyerte a Vas megye Turizmusáért Díjat 2019-ben.

 

 

 

Hévíz turizmusának szervezése példaértékű volt számára az elmúlt években, ezt a magas minőségű munkát kívánja folytatni a szervezet új ügyvezetőjeként.
Feladata lesz többek között a társaság stratégiai, szakmai, üzleti és marketingterveinek előkészítése, és ezek végrehajtása az általa irányított munkaszervezet segítségével.
Fontosnak tartja hévízi megbízatása során is a turisztikai szolgáltatások és élményszerzési lehetőségek innovációját, továbbá a marketingeszközök célcsoport-specifikus alkalmazását.

Az egyedülálló fürdőváros mindig is ismert volt a turisztikai szereplők közötti kiemelkedő együttműködési hajlandóságról, amely régiós, országos és nemzetközi partnerekre is kiterjedt. Pálffy Tamás szakmai hivatástudatának alapja szintén a kooperáció erősítése, így nagy örömmel és motiváltsággal válik részesévé Hévíz csapatának.

A jelenlegi sajnálatos társadalmi és gazdasági helyzet lehetőséget teremt a háttérben történő építkezésre, hogy a járványveszély elmúltával Hévíz az elsők között tudjon a turisztikai kínálati piacon egyediségeivel a legvonzóbb úti célok között megjelenni. Természetesen kiemelt figyelmet fordít a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. arra, hogy Hévíz vendégei ebben az időszakban se maradjanak hévízi élmények nélkül.

Elérhetőségei: palffy.tamas@hevizmarketing.hu

 

2020-04-02« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk