Turisztikai szolgáltatók összefogásával fejezi ki köszönetét Eger az egészségügyi dolgozóknak

Turisztikai szolgáltatók összefogásával fejezi ki köszönetét Eger az egészségügyi dolgozóknak

Turisztikai szolgáltatók összefogásával fejezi ki köszönetét Eger az egészségügyi dolgozóknak

 

 

Szerző: Hegedűsné Majnár Márta

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

„Fontos jó példát mutatnunk a szakmának és pozitív üzenetet küldenünk az utazóknak, egyben a társadalmi felelősségvállalás jegyében szolidaritásunkat, támogatásunkat kifejezni mindazoknak, akikre ezekben a hónapokban a szokásostól jóval több teher hárul!”

 

Az Eger Városi Turisztikai Kft. koordinálásával a Hotel Eger & Park kezdeményezésére a programba önkéntes alapon jelentkezhettek szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek, akik hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak.

 

 

 

 

A köszönet-kampány épít az Egerbe utazni vágyókra is, akik rendkívül kedvezményes árú voucherek megvásárlásával juthatnak pihenési lehetőséghez a járványt követő időszakban, az egri szolgáltatók pedig minden 20. akciós voucher után a 21. utalványt a kedvezményezett kórházak munkatársai számára térítésmentesen biztosítják.

 

Négy kategóriában vásárolhatók kedvezményes, egységes árú és tartalmú voucherek, amelyek augusztus 31-ig történő foglalással december 31-ig használhatóak fel:

  • 4*-os szállodákba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 39 900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit és a wellness használatot is.
  • 3*-os szállodákba és panziókba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit is.
  • Magánszálláshelyekre 4 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 Ft értékben.
  • Vendéglátóhelyekre 3 000 Ft értékben, mely előzetes asztalfoglalás esetén 50% kedvezményt biztosít az ételek fogyasztásból.

Kedvezményezett intézmények a budapesti Szent László és Szent János Kórház, valamint az egri Markhot Ferenc Kórház lesznek.

 

 

 

A köszönet-kampányban résztvevő szolgáltatók és ajánlataik a város turisztikai honlapján, a visiteger.com-on tekinthetők meg.

Eger rendkívül fegyelmezetten követi a járvány miatti utasításokat. A város szolgáltatói és lakosai példás magatartásról tettek ez idáig is tanúbizonyságot, a helyiek saját feladatuknak tekintik a város biztonságának megtartását, ezzel Eger turizmusban betöltött vezető szerepének is a megóvását. Általános szándék, hogy a járvány után onnan tudják folytatni az életet, ahol márciusban abbahagyták.

 

2020-04-17« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk