Wizz Air: Fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedéseink

Wizz Air: Fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedéseink

Wizz Air: Fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedéseink

 

 

Szerző: Váradi József Vezérigazgató

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán


Az elmúlt napokban már bizonyára tudomást szerzett arról, hogy újraindítjuk működésünket olyan országokban (mint például Ausztria vagy az Egyesült Királyság), ahol erre a vonatkozó szabályozások, illetve a fokozatosan enyhülő korlátozó intézkedések lehetőséget adnak.

Munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik a helyzet alakulását, és én is szeretném biztosítani Önt ebben a személyes üzenetben arról, hogy újraindulási stratégiánk teljes mértékben megfelel a helyi szabályozásoknak. A múlt héten fokozott egészségügyi és biztonsági eljárásokat vezettünk be, hogy ezzel is zökkenőmentesebbé tegyük az Ön utazását. Szeretném összefoglalni ezeket az intézkedéseket, így meggyőződhet arról, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban eljuthasson úti céljához.

 

Arcmaszk

Repülőinken mostantól mind az utasoknak, mind a személyzet tagjainak kötelező arcmaszkot viselniük a teljes védelem érdekében. Amennyiben Ön rendelkezik egyéb védőfelszereléssel, mint például kesztyű vagy arcvédő pajzs, ezek használata is megengedett és javasolt.

 

Közösségi távolságtartás és higiéniai intézkedések

Repülőgépeinket naponta fertőtlenítjük, valamint beszálláskor minden utasunk számára ingyenes fertőtlenítő törlőkendőt biztosítunk. Szeretnénk megkérni, hogy repülőgépeinken is tartsa be a közösségi távolságtartásra vonatkozó szabályokat. Ezen szempontokat próbáljuk érvényesíteni az ülőhelyválasztásnál is, ahol erre van mód és lehetőség.

Továbbá fontosnak tartom megjegyezni, hogy repülőgépeink utasterében a levegő olyan tiszta, mint a kórházi műtőkben, mivel magas hatékonyságú HEPA-légszűrőkön keresztül keringtetjük, így többször lecserélődik, ezáltal elpusztul a légi úton terjedő baktériumok és vírusok 99,97%-a.

 

Érintésmentes fizetés

Megemeltük az érintéses fizetés felső határát 25 euróra, így Ön gondtalanul étkezhet és vásárolhat a fedélzeten. Magazinunk ebben az időszakban sajnos nem lesz elérhető, így azt javasoljuk, hogy utazás előtt töltse le a legfrissebb étlapot és kínálatot a WIZZ alkalmazásban.

 

Rugalmas utazási lehetőségek

Amennyiben a nyáron utazna, de nem biztos benne, hogy a korlátozások ezt lehetővé teszik-e majd, vásárolja meg WIZZ Flex termékünket a foglalás során. Segítségével utazás előtt online módosíthatja járatát a járatmódosítási díj felszámítása nélkül, és amennyiben meggondolja magát, visszatérítést kaphat WIZZ-számlájára WIZZ-pontok formájában.

 

További információ

Ha további információkra kíváncsi, tekintse meg legújabb videónkat, amelyben lépésről lépésre bemutatjuk, hogy milyen intézkedésekkel óvjuk az Ön egészségét az utazás során:

 

 Az elmúlt hónapokban sok minden változott, a Wizz Air ígérete azonban nem. Már sok-sok éve összekötjük az embereket szeretteikkel kivetelesen alacsony árakon és rendkivul biztonságos módon, és ez a jövőben is így lesz.

A következő hetekben is kövesse figyelemmel csatornáinkat, amelyeken további információkat teszünk közzé az újabb és újabb országokban újrainduló működésünkről.

 
 

 

2020-05-06« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk