Tudatosság a hétköznapokban - 7 napos Spirituális Tábor a Duna-parton

Tudatosság a hétköznapokban - 7 napos Spirituális Tábor a Duna-parton

Tudatosság a hétköznapokban - 7 napos Spirituális Tábor a Duna-parton

Hetedik alkalommal kerül idén megrendezésre a nyári spirituális tábor, - ezúttal ismét Gödön - amelynek programja úgy épül fel, hogy a visszatérő vagy már ilyen irányú ismeretekkel rendelkező vendégek és a spiritualitás világával ismerkedők is könnyedén tudjanak haladni.


Sokféle gyakorlatot és technikát ismertetek meg a résztvevőkkel (érzékfejlesztés, elengedés, védelmező technikák, önismeret, (ön)tudatosság fejlesztés, (ön)gyógyító tudás felébresztése, fejlesztése), amelyek segítségével a hétköznapokban is könnyebben boldogulnak. 

 


Nincsenek tabuk, nincsenek rossz kérdések, csak jókedv, nyugalom és válaszok minden mennyiségben, többek között legfőbb segítőm, Mihály arkangyal segítségével.

Napjainkat angyalkártyákkal kezdjük és zárjuk. Ebéd után van egy pihenő, amikor mindenki azt teszi, amit jónak lát. Külön programterv nincs, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a csoport összetétele, érdeklődése fogja megszabni, hogy mikor, mire és mennyire van igény. Minden program fakultatív.

A gyakorlatok mellett a tarot, a számmisztika, az asztrozófia is helyet kap. Továbbá a Pilis és a Turul-nemzetségi királyaink rejtélyei és titkai is terítékre kerülnek, az összerovás ősi hagyományával együtt.


 

A 7. Spirituális tábor a Duna-parton, Gödön, Budapesttől északra, könnyen megközelíthető helyen lesz. Szállásunk a Duna-part Nyaralóházak jóvoltából 2-3 fős faházakban lesz napi háromszori étkezéssel. Vegetáriánus menüre is van lehetőség.

A tábor maximális létszáma: 12 fő
Időpontja: 2017. augusztus 15-21.(kedd-hétfő)
Helye: Göd, Duna-part Nyaralóházak

További információk, részletek, a tábor programja

Facebook esemény

Jelentkezés:

Forgó Ani
táborvezető, numerológus, tarot-jós, energetikus
Tel: +43 676 633 7200 vagy E-mail: ani@aniforgo.com
25.000,- HUF (90,- EUR) foglaló befizetésével

Szeretettel várlak benneteket!

 

képek forrása: aniforgo.com , nyaralohazak.hu 

A cikket feltöltötte: Vrábel Ilona Éva

2017-06-30« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk