Jooble állásgyűjtő portál

 

 

 

A Jooble állásgyűjtő portál a világ 2. legnagyobb állásgyűjtő portálja havi 1.6 millió látogatóval csak Magyarországon és ahol Ön állást tud keresni az egész világon.

A Jooble oldalán megtalálható minden állásajánlat Magyarországon. Valahol már hallott hasonlóról? Ez nem azért van így, mert a Jooble a "legnagyobb álláshirdető portál Magyarországon" vagy hasonló szlogenek. Ez egyszerűen működésünk különlegességéből adódik: mint minden egyéb keresőmotor (például a Google vagy Yandex) a Jooble sem tárolja az információkat, csak tudja keresni őket. De éppen ez az, amit jobban csinál másoknál.

Amikor álláskeresést indít, több mint 2165 magyar állásportál azon ajánlatait kapja meg, amelyek leginkább megfelelnek keresési feltételeinek.

Igyekeztünk úgy formálni a Jooble-t, hogy maximális mennyiségű időt és energiát takarítson meg Önnek: hogy egyetlen kereséssel 100%-ban megfelelő munkát találjon. Az ínyencek számára, akik a maximumot akarják az élettől, számtalan olyan eszközt hoztunk létre, mint pl.: részletes keresés és szűrők. Természetesen a Jooble keresés szokatlan a hagyományos újságlapozgatással vagy állásportálokon történő kereséssel szemben, de ha kipróbálja - garantáltan megtalálja álmai állását. Egyetlen feltétel - ennek az állásnak léteznie kell.

https://hu.jooble.org

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk