Nassfeld: Tökéletesen felkészülve a téli szezonra

Nassfeld: Tökéletesen felkészülve a téli szezonra

Nassfeld: Tökéletesen felkészülve a téli szezonra

 

Több tízmilliós beruházás, 20 hektárral megnövelt pályaterület, a legmodernebb szabványnak megfelelő új 6-os sífelvonó, hóberendezések kiépítése, valamint még több szálláslehetőség:
A haladás, a biztonság és a komfort nagyon fontos a karintiai Nassfelden, mely egyike Ausztria top 10 síterületének.

 

Nagyszerű számok: Új 6-os sífelvonó

Nassfelden már a célegyenesbe érnek a téli szezon előkészületei. November végén beindul az új „Rudnigsattelbahn“ ez váltja fel a két „Rudnigsattel-Schlepplift“-et. A modern hatüléses felvonó gyerekbiztos, igen kényelmes, valamint időjárástól védő burkolattal és ülésfűtéssel rendelkezik. 1250 méter hosszú, majdnem 370 méter magasság különbséget hidal át és 2,2 pályakilométert tesz megközelíthetővé. Az új berendezés óránként 3200 személyt tud szállítani. A "Warm Up“ Mössernbahn hatüléses felvonó is, mely már ülésfűtéses, erre a szezonra védőburkolatot (tetőt) is kapott.

 

Nagyobb terület: 300 hektáros pálya

A bővítéseknek köszönhetően összességében majd 20 hektárral növelték a pályafelületet. A nassfeldi pálya így már 300 hektár – olyan, mintha a komplett bécsi belvárost sítalpakon elszállítanák.
A nassfeldi síterület immár 110 pályakilométeren 30 hegyi felvonóval és lifttel várja vendégeit. A pályákra és felvonókra összesen 12 millió eurót fordítottak.

Az utóbbi években átlagosan hét-nyolc méter lesett havat mértek Nassfelden. Azért viszont, hogy mindig garantálni lehessen a megfelelő hóviszonyokat, kibővítették a hóberendezést, az áramellátást és a pumpaállomást, valamint kiépítették a víztartályokat.


 

A pálya környékén: komfort és korszerűség

A lesiklópályán kívül is több mint 11 millió eurós beruházás történt: újra megnyitották az Almhotel Kärnten-t, a 100 ágyas 4 csillagos szállodát közvetlenül a Gartnerkofel 4es-felvonó pályáinál.

A közvetlen közelben található a szintén négy csillagos Almresort Nassfeld, mely nyáron 28 új, modern apartmannal lett bővítve. Így most összesen 380 ágy áll rendelkezésre.

 

Cél, hogy mindenkinek elérhető legyen a síelés

Annak érdekében, hogy sok vendég látogasson el ide, Nassfelden mindenekelőtt  azt tartják fontosnak, hogy a síelés egy elérhető családi szórakozás legyen. Különösen családoknak szolgálnak kellemes meglepetéseket okozó kedvező és vonzó ajánlatokkal. Így Nassfeld a tíz évesnél fiatalabb gyerekeket meghatározott időszakokban ingyen síelésre hívja.
Új még a „Kids Surprise“ akció, melynek keretében minden tíz évnél fiatalabb gyermek az egész szezonban minden szombaton 10 euróért kaphat egy napi jegyet.


 

 ÚJDONSÁGOK


Nassfeld idén meglepetést okoz …

… a legmagasabb szintű kulináris élményekkel, távol a pályától is:
 a sztárszakács Manuel Ressi  nemrég vette át a hermagori
  „Bärenwirt“ vendéglőt 

… Európa legkeményebb és leghangosabb téli üdülésével:
a világ  1. Téli Metálfesztiválja, a „ Full Metal Mountain“ Nassfelden kerül megrendezésre 2016.03.28. és 04.03. között 

… ingyen wifivel Nassfelden:
ingyenes online csatlakozás az egész síterületen

www.nlw.at

Fotó: Nassfeld turizmus

2015-10-17« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk