Celldömölk Vulkán Gyógyhely

Celldömölk Vulkán Gyógyhely

Celldömölk Vulkán Gyógyhely

 

 

2005-ben kivételesen gyönyörű, nyugodt környezetben, háttérben a Ság hegy panorámájával megnyitott a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Kettős vak, placebo kontrollált vizsgálatot követően, melynek során a betegek fele termálvizes, fele csapvizes kúrában részesült,  2007-ben termálvizét gyógyvízzé minősítették. Az 1245 méter mély kútból kinyert víz nátrium-hidrogén-karbonátos-kloridos jellegű, igen lágy, fluoridos, jelentős a jodid tartalma. Legjobb hatással a mozgásszervi panaszok enyhítésére, gyógyítására van. A gyógyfürdőben igénybe vehetők fürdőgyógyászati kezelések, amelyek a helyben rendelő reumatológus szakorvos által is felírathatók. Az idősebbek, magukat kúrálni szándékozók mellett a családoknak is kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál a fürdő gyermek-, úszó- és élménymedencéivel, csúszdáival, wellness szolgáltatásaival és nagy pihenőtereivel.

 

Celldömölk Vulkán Gyógyhely

 

Celldömölk vendégéjszakáinak száma az  elmúlt évben 16 %-kal nőtt. A lendületes fejlődést a gyógyhellyé nyilvánításnak köszönhetően talán túlszárnyalni is sikerül a közeljövőben.

 

Celldömölk Vulkán Gyógyhely

Írta/Fotó: Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület

2017-03-08« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk