Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

 

A négycsillagos superior szálloda 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el, mely hangulatos étteremmel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és látványos wellness részleggel várja az ide érkezőket. Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de gyógyulni vágyó vendégek is számos lehetőség közül választhatnak.

A wellness, a gyógyászat és a gasztronómia harmonikus egyvelegével a szálloda egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szállodai kínálatának palettáján.Étterem:

Szálloda nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az étkezés is felejthetetlen élménnyé váljon. Hangulatos éttermükben reggelis vagy félpanziós ellátást biztosít szállóvendégeik részére. A bőséges reggeli


Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz  Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz


és vacsora kínálatukban megtalálhatók mind a hazai, mind a nemzetközi ízek. Az egészséges ételeket kereső vendégeknek is széles választékot biztosítanak.


Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz


Brix Bistro:

Éttermük mellett Brix Bistro is hozzájárul a hazai és nemzetközi íz utazás átéléséhez. Modern gasztronómia és egyedi kialakítás jellemzi bisztrójukat, vendégei pedig számos ínyencségek közül választhatnak. Ételkülönlegességei széles palettáján kívül rendkívüli italválasztékuk is hozzájárulnak  a gasztro-kalandhoz.


Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz   Ököruszály leves daragaluskával

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz    Jércemell steak mentás borsó veolutéval erdei gombákkal, parázsburgonyával

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz    Epres tiramisu


A szálloda „Brix Bistro” névre keresztelt a la carte éttermét megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg.


Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz    Kacsamáj terrine kamillás almával pirított mandulával

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz    Borjú java körtés rétessel konyak mártással

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz    Mandulás kuglóf forró csokoládéval vanilia fagylaltal

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz


A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen széles borlap is dukál, azt pedig, hogy mit is tud a Brix a szálloda vendégein túl bárki próbára teheti.


Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz

Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz


A Hotel Bonvital Wellness & Gastro Hévíz tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A hotel három pillére, úgy mint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.

Írta: Jancsik Sándor / TriVial Communications & Consulting Kft.

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

2017-05-02« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk