Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit Online Turisztikai Szerkesztőség

Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit Online Turisztikai Szerkesztőség

Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit Online Turisztikai Szerkesztőség

Az "Aktivpihenes" & "Aktiveurlaubszeit" Online Turisztikai Szerkesztőség az Ön egyetlen szakértő partnere, amennyiben már tudja, hogy a piac új követelményeinek megfelelve az alábbi szolgáltatásokra van szüksége.

A profilunk PR-tevékenység, sajtógondozás, online népszerűsítés, specializálva a turisztikai szolgáltatókra, és szállásadókra Ausztriában és Magyarországon.

PR-cégünk a megrendelő arculatának, és szolgáltatásának legoptimálisabb  turisztikai sajtógondozást végez, jelenleg Magyarországon egyedülállóan. Mi gondoskodunk arról, hogy a magyar és német online médiában folyamatosan jelen legyen, valamint a legjobb, és legnagyobb német sajtóportálokon is megtalálják, és informálódjanak az Ön szolgáltatásáról, ajánlatáról, aktualitásairól. Ez garantálja a NÖVEKVŐ, és állandó ismertséget, ami hosszú távon több vendéghez, és több bevételhez vezet.

Az Ön előnye: nagyobb ismeretség + több vendég = több bevétel!

-  Csak az számít, akit a nyilvánosság észrevesz

-  Csak az érdekes -és profitálhat belőle- akiről a nyilvánosság beszél

-  Csak az marad életben, aki nem a hagyományos módon reklámoz


A Sajtógondozás- és online népszerűsítése a legjobb, és legrövidebb út ahhoz, hogy növelje ismertségét

A médiák véleményalkotók, ezáltal döntő befolyásuk van az Ön sikerére. A rendszeres publikáció bizalmat és tartós image-t épít. Az effektív, és rendszeres publikálás nagyobb érdeklődést, és pozitívabb visszhangot kelt, mint bármilyen reklámkampány, amelyet eddig csinált.

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit s.r.o. PR-cég professzionális sajtómunkával Önnek a következő piaci értékeket teremti meg, célokat éri el:

--- ismeretséget

--- pozitív image-t

--- megbízhatóságot és hitelességet

--- effektivitást

--- többletértéket

--- hosszú távú piaci jelenlétet


Olyan szakértő kollégákkal dolgozunk, akik a turizmusban, és az új trendekben kiismerik magukat és tudják, miről hogyan kell írni.

PR-tevékenységünk alapköve két web-magazinunk

-- www.aktivpihenes.hu – „Álomnyaralások Ausztriában és Magyarországon”

-- www.aktiveurlaubszeit.de – „Traumurlaube in Österreich und Ungarn”

 

Tevékenységünk

Professzionális terjesztés, népszerűsítés éveken keresztül az interneten, illetve a 10 legjobb online német sajtóportálban.

Ezeken keresztül:

- a környezettel kialakított viszony fejlesztése

- informálása – elektronikus formában – 20.000 német szerkesztőségnek és az újságíróknak (a cég és a média újságírói között kölcsönösen előnyös – információs alapú – kapcsolatok létesítése és fenntartása)

Az online sajtóportálokban megjelentetett és egyéb publikációink össznézettsége havonta, illetve évente nagyon magas számot ad ki. (itt nem szeretnénk a szokásos, manapság felkapott nézettségi „számháborúban” részt venni, mert a hosszú távú internetjelenlét a különböző internetcsatornákon nem adna pontos eredményt, kalkulációkba pedig nem megyünk bele)

Keresőrobotokra optimalizált szövegalkotás, felhasználva:

- releváns keresőszavakat

- releváns szövegtartalommal

A szálláspartnerek, cégek bemutatkozásának támogatása releváns cikkekkel (a környék turisztikai értékeiről, látnivalókról, programokról, kapcsolódó termékektől, szolgáltatásokról, újdonságokról Ausztriáról, és Magyarországról)

Együttműködés a magyar és német turisztikai hivatalokkal, turizmushoz kapcsolódó cégek illetékeseivel

Szoros együttműködés ausztriai és magyarországi turisztikai régiókkal

Közösségi oldalak használata

PR célok

A megfogalmazott public relations célokat csak a tényleges PR munkával lehet elérhetővé tenni. Ezért fontos az állandó kommunikáció köztünk és az Ön cége között. Mindennek - még a legkisebb változásnak, újdonságnak is - sajtóértéke lehet. Tehát szükséges, hogy - mint az Ön sajtógondozással foglalkozó partnere - ezekről mindig időben informálva legyünk. A lényeges, olvasó figyelmét megragadó információkat kiszűrve pedig az Ön népszerűségét segítsük elő.

Definíciónk a sajtógondozásra, PR tevékenységre: a HÍD

Public Relations (PR, sajtómunka, sajtógondozás, nyilvánosság felé image építés, online népszerűsítés) számunkra a cég és az érdeklődő, célközönség összekapcsolása, közvetítés közöttük, illetve a cég, és a médiák között.

A PR szakember feladata, hogy a nyilvánosságban bizalmat ébresszen az illető cég felé. Cél, hogy adott cég a médiákban állandóan pozícionálva legyen, a neve ismertté váljon, effektív, és korrekt sajtógondozást kapjon, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsen, a visszajelzésekből, és emelkedő népszerűségéből profitáljon.

A PR és a sajtógondozás nagy előnye

A PR bizalmat generál!
A médiákban és az olvasóban egyaránt.
A médiák függetlenségük által hihetőbbnek tűnnek és így befolyásolják a közvéleményt.

A public relations szemléletmód és az a szakmai gyakorlat központi fogalmai a legszebb, s a legtartalmasabb magyar szavaink közé tartoznak: a bizalom, az őszinteség, a hitelesség, az igazságosság, a szókimondás, a határozottság, a tervszerűség, a tudatosság, a párbeszéd, az igazmondás, a szavahihetőség, és az egyenrangúság.

Forrás: http://www.prherald.hu


 

Végezetül egy példa:

„Tudom, muszáj gyorsan még írni valamit a hotelről, mindjárt jövök …”

Ugye ismerős a fenti, vagy ehhez hasonló mondat?

Talán Önnel is előfordul már, hogy ilyesmit gondolt, vagy mondott, miközben vendégeivel, cégével kellett törődnie. Vagy késő este a napi elszámolás után gyorsan még egy reklámszöveget akart írni, de nem jutott már semmi eszébe, csak kínlódott?

Akkor tudnia kell, hogy …

… a PR és sajtógondozás, nem egy mellékfoglalkozás amit csak úgy gyorsan elintézünk. Nem! A PR és a sajtógondozás egy teljes munkakör, egy kemény, őszinte feladat, ami sok időt igényel, és sok munkával jár.

Ezért hát:

ÖN GONDOSKODJON VENDÉGEIRŐL, ÜGYFELEIRŐL,
MI GONDOSKODUNK CÉGÉRŐL

ez garantáltan kevesebbe kerül, mint a munkaideje


AZ INFORMÁCIÓ ÚTJA A VILÁGHÁLÓN
(letölthető Pdf file)


Esetleges kérdései megválaszolásában, egyedi igényeknél, szívesen rendelkezésére állunk.

Hívjon minket a +36/20/520-4635  számon vagy írjon nekünk a: kontakt@aktivpihenes.hu címre.


Az Ön megbízható partnere

Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit s.r.o.

sajtógondozás-PR tevékenység-online népszerűsítés

Web: www.aktiveurlaubszeit.de
         www.aktivpihenes.hu

 

2012-01-28« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk