Kabala macik a China Airlines gépein

Kabala macik a China Airlines gépein

Kabala macik a China Airlines gépein

 

            A tajvani légitársaság Kaoshiung és a japán Kumamoto város között közlekedő gépei az ott igen népszerű három macit reklámozzák, méghozzá olyan nagy sikerrel, hogy ugrásszerűen megnőtt a légi útvonalon közlekedők száma. Az OhBear maci lett „Tajvan idegenforgalmi nagykövete”, az út biztonságát hirdeti az év 365 napján. A Kumamon maci már eddig is sok milliárd dollár nyereséget hozott kitalálóinak, a harmadik népszerű a Hero maci. A statisztikák szerint a Hello Kitty figuránál is magasabb irántuk az érdeklődés: szinte az összes emléktárgy, amelyet a repülőgépen árusítanak kapható a három kis medvével díszítve, a bevásárló zacskótól a sapkán és a gyermekjátékokon át a kulcstartóig. A társaság gépei heti három alkalommal közlekednek Kaoshiung és Kumamoto között, ez az egyetlen közvetlen összeköttetés az útvonalon. A yen értékének csökkenése fokozta a tajvaniak utazási kedvét Japánba. Kaoshiungból egyre több japán célpontra lehet közvetlen járattal repülni. Például Sapporoba, Tokióba, Osakába. és Okinawába. A járatok kihasználtsága a főszezonban elérte a 80 százalékot.

            A China Airlines tovább erősít a japán piacon. A növekvő igények kielégítésére bevezették a Wi-fi használati lehetőséget gépeik fedélzetén. Az egy, három, illetve 24 órás szolgáltatás 350, 500, valamint 650 tajvani dollárért vehető igénybe. A törzs utasok pontjaikkal is fizethetnek. További újdonság, hogy a Taoyuan Airport MRT vonata a légitársasággal kötött megállapodás értelmében igény esetén felveszi az utasok csomagját a tajpei főpályaudvaron. A feladásra a repülés napján legalább három órával a gép indulását megelőzően van lehetőség, függetlenül attól, hogy az utas milyen járművel jut a repülőtérre.

            A China Airlines, a térség egyik vezető légitársasága, 77 utasszállítót és 21 teherszállító gépet üzemeltet. Az Európát Tajpei-jel összekötő útvonalakon a világ jelenleg legkorszerűbb Airbus 350-900-as gépei repülnek. A Bécsből induló járatok kihasználtsága az új gépek bevezetését követően elérte a rekordot döntő 90 százalékot.

Írta: Dr. Hajós Anna

Fotó: China Airlines

2017-06-29« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk