Nézd más szemmel a várost!

Nézd más szemmel a várost!

Nézd más szemmel a várost!


Épp három éve járja a magyar fővárost az első és hivatalos motoros városnéző szolgáltatása, a Budapest TukTuk. Több európai fővárosban is nagy sikerrel működnek a kis járgányok.

Először is szögezzük le, a TukTuk nem taxi. Nem akar konkurálni egyetlen taxis, riksás vagy városnéző busztársasággal sem. Amitől egyedi a Budapest TukTuk, hogy abszolút privát élményt nyújt, két utast szállít, akik maguk szabhatják meg, vagy módosíthatják a tervezett útvonalat miközben a sofőr a látnivalókról mesél.

A Budapest TukTuk weboldalán előre  lehet foglalni a tematikus túrák közül melyek turisztikai, kulturális attrakciókra és a gasztro témakörre épülnek.

Jelenleg 13 városnéző történelmi és gasztrotúra van, amelyiket romantikára vágyó pároknak ajánlják, van, amelyiket egy bulis este megalapozásához.

A programokat úgy állították össze, hogy budapestieknek és turistáknak egyaránt izgalmas legyen, sőt, a személyre szabott kaland lehetősége alapelv.

A minőségi szolgáltatásról nevük is tanúskodik, a város bizalmának jeléül elnyerték a Budapest név hivatalos használati jogát.


Nézd más szemmel a várost!


Mindemellett számos turisztikai elismerésben részesült a TukTuk csapata és évről évre egyre több budapesti és vidéki eseményt színesítenek a kis járgányokkal.

„Az évek során örömmel tölt el bennünket, hogy vendégeink közt egyre nagyobb számban felezik fel velünk Budapest rejtett kincseit, belföldi magyar vendégeink.”  Mondja Kovács Tamás a Budapest TukTuk alapító tulajdonosa.

Ha látnak egy TukTukot, integessenek bátran, keressék a weboldalon és Budapest központi helyein a beszállási pontokat!

 www.budapesttuktuk.com

Írta: Dr. Elek Lenke

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

2017-05-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk