Varázslatos Csehország

Varázslatos Csehország

Varázslatos Csehország

 

 

A rendhagyó Csehország útikönyv elkészítésének célközönsége minden olyan utazó, aki elsőként látja meg e szép országot, de a sokadszorra odautazó is számtalan érdekességet és újdonságot talál kötetünkben.. A látványosra tervezett kiadvány segítségével az utazók sokrétűen, az eddigi útikönyvektől eltérően fedezhetik fel Csehország természeti és épített csodáit, gyógyfürdőit és számunkra oly vonzó gasztronómiáját, ételeit és italait.

Útikalauzunk különlegessége a pontos és változatos leírások mellett a meglepően nagyszámú fényképes (kb. 400 db) és térképes (40 db) illusztrációk, melyek könnyen elérhetővé teszik a sokszor ismeretlen, eldugott, ám vonzó helyeket is.

Az hat nagy fejezetbe rendezett általános leírások mellett röviden szót kerítünk a Škoda autógyártás történetének és jelenének megismerésére is. Mindezt korszerű és dinamikus tördeléssel, a jellemzően szép és szokatlanul látványos képek segítségével tesszük, igen praktikusan átlátható használatra készülve.

Az útikönyv célja az, hogy a köteteken keresztül is fokozottan tegye ismertté Csehországot szépségeivel és különlegességeivel.

 

 

A Varázslatos Csehország főbb fejezetei:

 

Földrajz, történelem, kultúra

Kelet-Morvaország

Nyugat-Morvaország

Kelet-Csehország                         

Prága és környéke

Észak- és Nyugat-Csehország

Dél-Csehország

Gasztronómia, hasznos tudnivalók

Kis Csehország-atlasz

 

 

 

Szerzők: Kocsis Péter, Marton Jenő

Munkácsi Zsolt, Vétek György

Terjedelem: 240 oldal

Térképek: 40 db

Fényképek: 400 db

Fogyasztói ár: 5 980 Ft

Kiadási év: 2018. november vége

ISBN 978-615-5426-57-5

 

2019-02-07« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk