A DZT 2019-re további kampányt indít

A DZT 2019-re további kampányt indít

A DZT 2019-re további kampányt indít

                   Fotó: DZT/Sabine Lubinow, Lookphotos

 

A Német Turisztikai hivatal (DZT) 2019-re a már bemutatott „100 éves a Bauhaus”-kampány mellett egy további virális kampányt is készít. „German Summer Cities” címmel a DZT egy digitális marketing-támadást indít. A kampány kiegészítéseként akciós hetek és pop-up rendezvények lesznek számos küldőpiacon. A partnerek számára közreműködési lehetőséget kínálunk a többnapos külföldi rendezvényeken, illetve minden online csatornánkon is. A #GermanSummerStories hashtag összefogja az összes közösségi média aktivitást. 

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott: „A városi és kulturális utazások piacvezetőjeként öt csoportban folytatjuk a történetmesélésünket (storytelling). Az „Urban City” csoport olyan témákkal, mint a nagyvárosi hangulat, shopping vagy a tetőbárok mellett mindenekelőtt a vidéki területeket a „Romantik” csoport témái, mint a kis történelmi városok, a kastélyok és kertek, a borrégiók és a hagyományos gasztronómia, amelyeket visszatükröz a kampány. A németországi nyaralás is számos vonzó ajánlatot kínál, amelyek a „Nyaralás a vízparton” csoportban játszanak nagy szerepet: itt tengerparti élményekről, fürdőhajókról, beach klubbokról, sziget-feelingről, tavakról, tutajozásról, gőzhajós kirándulásról, lakóhajós nyaralásról a folyókon és tavakon és még sok más témáról hallhatunk.

A „Művészet és kultúra” csoportban, amely vonzó tényező a nemzetközi utazók számára, múzeumok és kiállítások, ipari kultúra, zene és showműsorok, illetve szabadtéri rendezvények kapnak helyet. Végül pedig a „Látnivalók” csoport az, amely bemutatja az úticél Németország látványosságait: a hamburgi Elbphilharmonie-tól kezdve a Zollverein-bányaművön és a Brandenburgi-kapun keresztül egészen a Neuschwanstein-kastélyig és a Hohenzollern-várig Németország más desztinációkhoz képest számos kiemelt látnivalóval rendelkezik. A 16 szövetségi állam látnivalóinak vonzó prezentációja garantálja az utazások számának növekedését.

A ‚Germany simply inspiring‘ vagy az aktuális ‚Culinary Germany‘ kampányunk nagy visszhangja is mutatja, hogy az átfogó közösségimédia-aktivitás nagy mértékben növeli az úticél Németország iránti figyelmet és megihleti az utazókat. Ám a digitális értékesítés mellett az élő, live-kommunikáció ugyanolyan fontos. A pop-up rendezvények a nemzetközi piacokon növelik a kampány dinamikáját”.

A DZT-kampány German Summer Cities résztvételi lehetőségei megtalálhatók a piacaktivitás oldalain.

 

 

A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti "turisztikai testülete", székhelye Frankfurt am Main városában van. A Hivatal az úticél Németországot képviseli a Német Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából. A Hivatalt a német szövetségi parlament (Bundestag) határozata alapján e minisztérium támogatja. A DZT stratégiákat és termékeket dolgoz ki és tesz közzé annak érdekében, hogy a német célállomásokról pozitív imázst alakítson ki külföldön, és előmozdítsa a németországi turizmust. Ehhez világszerte 30 országban tart fenn képviseleti irodát. Bővebb információt erről az online sajtóközpontban olvashat a következő internetes címen: www.germany.travel/presse

2018-09-05« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk