Új imázsfilm - Németország éjszaka

Új imázsfilm - Németország éjszaka

Új imázsfilm - Németország éjszaka

 

 

Az új imázsfilm „Németország éjszaka” mostantól mindenki számára elérhető a Német Turisztikai Hivatal (DZT) Youtube-csatornáján: . A közel ötperces film hét hónapnyi produkciós időt vett igénybe, és lenyűgöző éjszakai képeket dolgoz fel Németország több mint 70 forgatási helyszínén. A GTM Germany Travel MartTM vásár keretében megtartott hivatalos premierjén a film óriási elismerést aratott a nemzetközi utazási szakma több mint 800 key account menedzserénél, illetve Németország turisztikai partnereinél.

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott a témához: „A Németországba irányuló utazások több mint 80 százalékát az utazók manapság online tervezik és foglalják le. Ezen a területen egyre nagyobb szerepet játszanak a mozgókép-formátumok. Ezzel egyidőben a digitális média fejlődése megváltoztatja a nézési szokásokat és a felhasználók igényét az online kínálat különlegesen autentikus és minőségi kialakítására. Csak a legmodernebb médiával kápráztathatjuk el mind a potenciális Németország-utazókat, mind pedig a nemzetközi utazási szakma és média képviselőit.”

A filmet a jövőben a DZT a weboldalain, illetve a saját rendezvényein, mint sajtókonferenciákon, prezentációkon, workshopokon, vásárokon és fogadásokon is felhasználja majd. Ezen felül a film természetesen harmadik fél általi felhasználásra – mint újságíróknak, utazásszervezőknek, követségeknek, vásároknak, kiállításoknak vagy főiskoláknak – is a rendelkezésére áll.

 


A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti "turisztikai testülete", székhelye Frankfurt am Main városában van. A Hivatal az úticél Németországot képviseli a Német Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából. A Hivatalt a német szövetségi parlament (Bundestag) határozata alapján e minisztérium támogatja. A DZT stratégiákat és termékeket dolgoz ki és tesz közzé annak érdekében, hogy a német célállomásokról pozitív imázst alakítson ki külföldön, és előmozdítsa a németországi turizmust. Ehhez világszerte 30 országban tart fenn képviseleti irodát.

Fotó: Jürgen Pollak DZT Dresden: Semperoper, nachts

2017-12-28« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk