Gasztrokörút kampányt indít Eger, fókuszban az Egri Csillaggal

Gasztrokörút kampányt indít Eger, fókuszban az Egri Csillaggal

Gasztrokörút kampányt indít Eger, fókuszban az Egri Csillaggal

 

Szerző/Fotó: Bodó Anita

 

Kóstolj finomságokat és zsebeld be a garantált ajándékot! – játékos gasztrokörútra invitálják a vendégeket Egerbe a turisztikai szezonban.

Egerbe nem csak az érdekes látnivalók, programok, a történelmi hangulat, a belvárosi termálfürdő vagy a természeti környezet miatt érdemes ellátogatni, hanem a színes gasztronómiája miatt is. Idén május 1-től október 31-ig Eger vendéglátóhelyei és borászatai egy igazi bor-gasztronómiai élménnyel, egy Gasztrokörúttal fókuszban az Egri Csillaggal is készülnek a vendégek fogadására. A gasztrokampány fókuszát az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezik, amely a helyiek egyik kedvence, miközben a világ több pontján is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezért arra biztatják a városba érkező vendégeket, hogy a friss és üde Csillagokon keresztül fedezzék fel Egert és annak gasztronómiáját. A Gasztrokörút szolgáltatói olyan bor-étel ajánlatokkal várják a vendégeket, amelyek tökéletes összhangot teremtenek a finomabbnál finomabb fogások és az Egri Csillag borok között.

A kampányban résztvevő borászatok a legkülönlegesebb borokkal, élményekkel várják az érdeklődőket. Sőt, a Gasztrokörút alatt a vendégek tematikus programokon vehetnek részt: borvacsorák, borreggelik, vezetett belvárosi séták pohárral a kézben.

A mennyei ételek és italok mellett be lehet zsebelni egy garantált ajándékot is, ugyanis, ha a vendégek a Gasztrokörút legalább három állomását meglátogatják, a Tourinform irodában egy egri meglepetéssel gazdagodhatnak.

„A tavalyi sikeres Gasztrokörút kampányunkat új köntösbe öltöztettük és idén már az Egri Borvidékkel összefogva indítottuk újra útjára. A városunkba érkező vendégek nem csak a változatos programok és látnivalók közül válogathatnak, hanem számos minőségi vendéglátóhelyet, borászatot látogathatnak meg, melyeket nem csak az ide látogató vendégek, hanem a helyiek is szeretnek. A Gasztrokörút résztvevői külön ajánlatokkal készülnek, szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy minőségi, finom ételeket és Egri Csillagokat csempésszenek a vendégek tányérjára, poharába. Ráadásul három hely felkeresése után egri ajándékkal is kedveskedünk a Tourinform irodában a Gasztrokörút résztvevőinek. Az egri élmény garantált.” nyilatkozta Törőcsik Gábor, az Eger Városi Turisztikai Kft. ügyvezetője.

 

 

 

A Gasztrokörút egyszerű és finom menete:

  1. Látogass meg egy tetszőleges vendéglátóhelyet a Gasztrokörút résztvevői közül 2024. május 1. és október 31. között;
  2. Fogyassz bármit, amit csak megkívánsz;
  3. Keresd meg a vendéglátóhelyen kihelyezett Gasztrokörút reklámot, nyisd meg a rajta látható linket és írd be a neved, ezzel jelezve nekünk, hogy itt jártál;
  4. Miután legalább 3 résztvevő vendéglátóhelyen elvégezted ezeket a lépéseket, gyere be a Tourinform irodába és vedd át a garantált ajándékodat!

„Az Egri Borvidék és a Turisztikai Kft. közös érdeke, hogy fejlődjön a borturizmus, és minél többen kóstolják, szeressék a gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag vagy éppen a komolyabb, érlelt Superior és a Grand Superior Egri Csillagokat, melyekhez a kampány résztvevői finom ételeket párosítanak. Mindannyian azon dolgozunk, hogy a helyiek és a városunkba látogató turisták felfedezzék Eger minőségi vendéglátóhelyeit, borászatait, pincészeteit, hogy olyan bor-gasztronómiai élményekkel gazdagodjanak, amelyekre szívesen emlékeznek majd és hazavisznek magukkal. Egerben két dolgot biztosan tudunk nyújtani: történelmi, csodás helyszínt és fantasztikus gasztronómiát borokkal.” mondta Koklács Kata, az Egri Borvidék marketing vezetője.

A Gasztrokörút részleteit és a résztvevő vendéglátóhelyek, borászatok és borszaküzletek listáját a kampány oldalán találhatjuk meg: https://visiteger.com/programok/bor-gasztro/gasztrokorut 

 

2024-04-27« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk