Gyenesdiáson hamarosan új, izgalmas kalandok várják a turistákat csodálatos környezetben

Gyenesdiáson hamarosan új, izgalmas kalandok várják a turistákat csodálatos környezetben

Gyenesdiáson hamarosan új, izgalmas kalandok várják a turistákat csodálatos környezetben

 

Szerző: Kovács Judit

Fotó: PC

 

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület legújabb kalandjátékát, a GyenEScape-et a népszerű szabadulószobák ihlették, az egyesület kreatív munkatársai azonban ötvözték benne a természetjárást, a kalandjátékot és az aktív kikapcsolódást.

 

A játék során egy tragikus történet árnyai sejlenek fel a múltból, ám a részleteket szörnyű homály fedi. Amennyiben sikerül a 19. századba tett utazás végére megfejteni az „elátkozott erdő” titkát, a csapat ajándékban részesül.

A kaland a Tourinform irodában indul, ahol a csapat kap egy játékcsomagot. A „digitális kütyü” mentes program izgalmas, tartalmas kikapcsolódást ígér a résztvevőknek, akik a játék során próbára tehetik logikai, fizikai és csapatépítő képességeiket egyaránt. A szervezők úgy állították össze a kalandtúrát, hogy pár óra alatt (szintidő 2,5 óra) mindenki számára teljesíthető legyen, ám kihangsúlyozzák, hogy csak 12 éves kortól ajánlják.

Az online világtól és a nyüzsgéstől távol a szabadban játszik, túrázik, kalandozik, és nem utolsó sorban felejthetetlen élményeket szerez a csapat.

 

Amire szükség van a játékosok részéről: kalandvágy, kreativitás, logika, innivaló, esetleg elemózsia, évszaknak és időjárásnak megfelelő öltözet, legalább sportcipő, de hogy senkit ne érjen meglepetés, még inkább túracipő javasolt.

 

További részletek a link alatt olvashatók.

 

További információ, bejelentkezés: Tourinform Gyenesdiás 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu

2020-06-03« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk