Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

 

 

Szerző: Oldtimer Show / Barbara

 

2020 október 9-11-ig ismét a Magyar Vasúttörténeti Park-ban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása. A budapesti Oldtimer Show 2020-ban 15. jubileumát ünnepli! A fesztivál nyitvatartása 3 órával bővül az előző éviekhez képest: péntek 12:00-19:00 (+1ó), szombat 09:00-19:00 (+2ó), vas. 09:00-18:00-ig.

Ebben az időpontban szokott lenni a budapesti Disznótoros Kolbászfesztiválunk, ami a zenés-táncos programok 500 fős limitje miatt most elmarad. Ezt pótolandó, óriási „Kolbászvásár” csatlakozik a nosztalgia járműves fesztiválunkhoz.

 

Az autóval érkezőket nagy befogadóképességű, ingyenes parkolók várják a helyszínen. A Vasúttörténeti Park vasúton, busszal, villamossal és kerékpárúton is megközelíthető! A CSALÁDBARÁT rendezvényünkön a WC díjmentesen használható.

 

Jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg nyitvatartási időben, készpénzzel, bankkártyával és SZÉP Kártyákkal. Elővételben a rendezvény webshopjában lehet megvásárolni a jegyeket: www.oldtimershow.hu  Az elővételes jegyek megvásárlására 2020. okt. 04-én (vas.) éjfélig van lehetőség.

Újdonság, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. fesztiváljegy vásárlási applikációja az Oldtimer Show és Kolbászfesztivál-on fog debütálni. A belépőjegyeket mobil applikáció segítségével lehet megvásárolni elővételben és a helyszínen is, ezzel az érintésmentes vásárlást segítve.

 

Az Oldtimer Show programjairól, tömegközlekedési és egyéb információkról a www.oldtimershow.hu és a www.kolbaszfeszt.hu honlapokon vagy a www.facebook.com / Oldtimer Show Budapest, Disznótoros Kolbászfesztivál Budapest  oldalakon találhatók további információk, amiket hetente frissítünk.

 

 

2020-09-01« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk