Afrika Expo várja a turistákat

Afrika Expo várja a turistákat

Afrika Expo várja a turistákat

 

 

Az utazási irodák évek óta előszeretettel szerveznek csoportokat Afrikába. Egyiptom, Tunézia és Marokkó a magyarok által nagyon kedvelt országok a történelmi örökségeikkel, építészetükkel, más kultúrájukkal, ételeikkel. Szívesen buszoznak el az utazók, akár éjjel is, a piramisokhoz, a Királyok völgyébe, izgatottan lépnek be a kolosszeum titokzatos arénájába és tevegelnek a Szahara szélén.

Már nemcsak a Földközi-tenger melletti országokba repülhetünk néhány óra alatt , hanem az Egyenlítő közeli, forró vidékekre is. Etiópia Afrika „szarván” egy új desztináció, mert innen egy nagyobb ugrással a Seychelles-szigetekre is el lehet jutni.

A földrész déli vidéke pedig évtizedek óta népszerű úticél; a Viktória vízeséshez, Zambia és Zimbabwe határára sok kiránduló látogat el, éppúgy, mint az egzotikus állatok paradicsomaiba, a nemzeti parkokba is. Kulturális sokszínűségével, festői tájaival, vadvilágával, közmondásos vendégszeretetével életre szóló élményt nyújt az utazók számára, mert bőséggel kínál vonzó turisztikai és beruházási, üzleti lehetőséget is.

 

 

Az Afrika Expo minden eddiginél nagyobb alapterületen, 800 négyzetméteren készül és várja az érdeklődőket az Utazás Kiállításon február 21 - 24 között, amely nyolcadik éve Kelet-Közép Európa egyetlen, exkluzív Afrika-tematikus fóruma.

A standokon bemutatkozik Algéria, Etiópia, Gambia, Ghána, Kenya, Kongói Demokratikus Köztársaság; Madagaszkár, Mali, Malawi, Marokkó, Nigéria, Szenegál, Szudán, Tanzánia, Togo, Uganda egész napos programokkal, dob-és tánc show-val, divatbemutatóval. Gyerekek számára létesített játszóházban a kicsik megtanulhatnak fonni, maszkot készíteni. Az Afrika Expo legnagyobb kiállítója a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ, díszvendég Uganda, a nyereményjátékban kedvezményes utazást felajánló az Utazz Afrikába utazási iroda.

Az Afrika Expóról minden további információ (megnyitó és konferencia program, kiállítói katalógus, színpadi program ) a www.afrikaexpo.hu oldalon található, valamint Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértő, alapító-főszervezőnél.

Írta/Fotó: Barna Judit

2019-02-18« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk