Egyre bővül a Hahn Air globális hálózata

Egyre bővül a Hahn Air globális hálózata

Egyre bővül a Hahn Air globális hálózata

 

 

            Az 1994-ben alapított Hahn Air a világ vezető e-ticketing légitársasága. 5 kontinens 195 országában több mint 100 ezer 100 utazási irodában használják HR szolgáltatásait. A hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság napjainkra jelentős „világhatalommá” nőtte ki magát a jegyeladásokban és foglalások tekintetében.

            Évente sok millió utas veszi igénybe közreműködésüket, amelyek segítségével 4000 célállomásra repülhetnek ezekkel a jegyekkel. Az eddig Hahn Air okmányon kiadott jegyek száma meghaladta a 35 milliót, a cég éves forgalma pedig az egymilliárd dollárt. Bővül a cég és nő a dinamikája is. Fontos szempontja a partnerek kiválasztásának a megbízhatóság és a biztonság.

  1. harmadik negyedévében a Hahn Air globális hálózata 20 új partnerrel bővült, több mint 350 légi-, vasúti-, és szállító vállalattal állnak szerződéses viszonyban. Például brazil kompra, vagy spanyol vonatra (RENFE) is lehet helyet foglaltatni Az új partnerek között van az Africa World Airlines (Ghana), a mianmari Air KBZ, az Air Senegal, az Austrian Airlines, a Dél-koreai Eastar Jet, a kambodzsai International Airlines és a Lanmei Airlines, a kenyai Jubba Airlines, valamint a kanadai Sunwing Airlines. További 11 partner code share módon üzemel, 190 piacon lehet foglalni és jegyet kiállítani Hahn Air dokumentumon. A csoport a világ számos országában rendelkezik saját irodával is. Szervezetükön belül a Hahn Air Lines, mint IATA légitársaság, belföldi és nemzetközi, valamint charter járatokat is üzemeltet. A legmodernebb Cessna business jettel teljesít Düsseldorf repülőteréről Luxembourgba. 2018-ban indította első nemzetközi menetrendszerinti járatát Düsseldorf és Palma de Mallorca között. A légitársasággal repülő utasok az induló és az érkezési állomásokon igénybe vehetik a VIP, vagy business várótermeket. A cég web oldalán interaktív útvonaltérkép található; megjeleníthetők a városkódok, ezzel nagy segítséget nyújtva a jegyértékesítőknek.

Írta/Fotó: Dr. Hajós Anna

2018-12-27« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk