Különleges sikerrel zajlott a jótékonysági célú kedvezményes - One Future Stream Fest a Gödöllői Kastélyban

Különleges sikerrel zajlott a jótékonysági célú kedvezményes - One Future Stream Fest a Gödöllői Kastélyban

Különleges sikerrel zajlott a jótékonysági célú kedvezményes - One Future Stream Fest a Gödöllői Kastélyban

 

Szerző: Tüske Boglárka

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

Lotfi Begi és Andro ötletéből megszületett és április 25-én nagy sikerrel zajlott Gödöllői Királyi Kastélyban az ország, sőt valószínűleg a világ első streaming fesztiválja. 12 DJ és a Rádió 1 összefogásának köszönhetően egy 12 órás online fesztivál keretei között gyűjtöttek adományokat a világjárvány miatt munka nélkül maradt zeneipari dolgozóknak, azoknak, akik nélkül nem lennének sem fesztiválok, sem klub bulik. Sikerült túlszárnyalni minden előzetes várakozást, és 3.5 millió forintot gyűlt össze a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül! A teljes stream nézettsége másnapra meghaladta a 2 milliót.

Az ország legmenőbb fesztiváljai és klubjai ezzel a maratoni  streammel szórakoztatták a követőiket az oldalaikon: Balaton Sound, EFOTT, Szeged SZIN Fesztivál, Pécs PEN, Maradj Otthon Fesztivál, Debrecen Hall, Győr Vertigo és Mundo, Budapest Cinema Hall, Siófok Plázs, Pécsi és Szekszárdi Est, Nyíregyháza Sóstófeszt, Londoni Magyar Buli; Köszönet a DJ-knek, akik kérdés nélkül vállalták, hogy zenélnek a közönségnek: Bárány Attila, Bricklake, Jauri, a Loving Arms, Metzker Viktória, Newik, Purebeat, a StadiumX, Willcox és Yamina.

A Gödöllői Királyi Kastély számára mindig is kiemelt fontossággal bírt a fiatalok, az Y és Z generáció, nem kevésbé, mint azok a szolgáltatók, aki az esemény sikeres lebonyolításában is nagy szerepet játszottak. A rendezvény létrejötte a kastély számára is kiemelt jelentőséggel bírt, azt szívügyüknek tartották, s ezúton is köszönik az ötletgazdáknak, hogy helyszínül a gödöllői kastélyt választották!

Sisi kedvenc hazai kastélya az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a virtuális térbe költözött, március közepe óta minőségi és változatos digitális tartalmak színes tárházával segíti az online oktatást és ígérnek akár személyre szabott online virtuális sétát a királyi lakosztályokban.

A speciális szolgáltatás a napokban indult és egyedi élményt kínál, különleges, a királyi családhoz, az udvartartáshoz kapcsolódó sztorikkal, érdekességekkel. Ráadásul a most megvásárolt virtuális jegyét a kastély újranyitását követően valódi, személyes élményre is válthatja!

További információ: www.kiralyikastely.hu; www.sisishop.hu

 

2020-05-01« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk