Újdonságok a China Airlines kínálatában

Újdonságok a China Airlines kínálatában

Újdonságok a China Airlines kínálatában

 Fotó: Airbus/China Airlines

 

            A tajvani nemzeti légitársaság magyarországi vezérügynöke, az Aviation GSA csapata ismertette a China Airlines idei eredményeit, valamint terveit a következő évekre. Az eseményen megjelent Walter Negri, a cég bécsi sales managere, üdvözölve az érdeklődőket.

            A társaság számos újdonság bevezetését követően idén jelentős forgalomnövekedést ért el. 29 ország 156 városába repülnek. Összes európai járatán már csak a legújabb Airbus 350-900 típusú repülőgépek közlekednek; non-stop teszik meg a távolságot Európa és Tajpej között, négy órával megrövidítve a repülési időt. A Frankfurt – Tajpej útvonalon Boening-777-es gépek teljesítenek szolgálatot.

            Kedvező árúak a business osztályú jegyek, ám a legnépszerűbbek a Premium Economy osztályúak, a jó ár/ érték aránynak, és a kínált kényelemnek köszönhetően. Októberben gurult ki a hangárból a légitársaság és a repülőgépgyártó Airbus első közös festésű gépe, a 14. Airbus 350-es. Ez Tajpej és Hongkong útvonalon kezdte meg az üzemeltetését, ünnepelve a két cég közötti 38 éves, kiváló kapcsolatot. A gépek a társaság büszkeségei, a 2016-os üzembe állításuk óta közel 48 millió kilométert tettek meg, ami megfelel a Föld 1197-szeres körülrepülésének. Az utasok száma pedig elérte a 2.65 milliót. Az új Airbus a legenergiatakarékosabb, a legkörnyezetkímélőbb és a legcsendesebb utasszállító jelenleg a világon. Megfelel a legmagasabb szintű biztonsági feltételeknek is. Az utastérben óránként 30-szor cserélődik a levegő, komoly mértékben javítva az utasok komfortérzetét. Nemcsak szinte fektethetően állíthatók az ülések, hanem deréktámasz is segíti a kényelmet. Modern a fedélzeti szórakoztatási rendszer; a hangulatvilágítás cserélhető az ünnepek szerint. A business rész ülései kabinná alakíthatók, ágyneművel. Heti öt járat indul ezzel a géppel Bécsből, napi járat Frankfurtból, Amszterdamból. Rómából is startol gép.

 

Fotó: Airbus/China Airlines

            A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines desztinációk: Ausztrália, Új-Zéland, Bali, Vietnám, 13 japán város, a Fülöp-szigetek, Mianmar és Kambodzsa. Az Új-Zélandra repülők megszakíthatják útjukat Ausztráliában. További vonzerő, hogy három hónapot vízummentesen tölthetnek Tajvanon. . Az átszállásoknál a várakozási idő kitölthető ingyenes városnézéssel délelőtt vagy délután. Több utas, csoportok esetén a China Airlines Budapest – Bécs között transzfert is biztosít.

Államközi megállapodás értelmében évente 100-100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra és Tajvanra, ahol egy évig tartózkodhatnak, dolgozhatnak, tanulhatnak, vagy kedvük szerint utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában.

            Nagy várakozással tekint a légitársaság a közelgő japán olimpiára, hiszen gépeivel Tajpejen keresztül 13 japán városba juthatnak el a sportolók és a rajongók, rövid utazási idővel.

Írta: Dr. Hajós Anna

2018-11-25« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk