Lipót vendégmarasztaló Orchideái

Lipót vendégmarasztaló Orchideái

Lipót vendégmarasztaló Orchideái

 

Szerző: Barna Judit

Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

Kiemelést érdemel Lipóton a 2003-ban nyitott négycsillagos, 80 fős all inclusive ellátású Orchidea Hotel, ahol bőséges választékot helyeznek ki a reggeliző pultra a gluténmentes péksüteményekből és kenyerekből.

 

 

 

Bencze Enikő szállodavezető örömmel vette az észrevételünket, hogy a hotel érzékeny étkezésűek számára nyújtott gesztusa még nem szokványos a szállodaiparban és a vendéglátásban - bár elterjedőben van - de ilyen gazdag kínálatot eddig csak kevés helyen láttunk.

 

 

 

 

Nyaralás a platánok alatt

Az erős turista forgalom nem magától érkezett a faluba, mutatja a céltudatos törekvést a hotelhez tartozó Orchidea Panzió és Apartmanházak szálláshelyek létesítése is. Az Orchidea hotelcsoport tulajdonosai az igényes osztrák, szlovák, cseh vendégek mellett gondoltak a hazai gyerekes családokra, aki szívesek laknak az összenyitható szobás 4-6-8 fős faházakban. A nyaralók saját kertrészeken pihenhetnek, önellátással étkezhetnek, vagy választhatnak a hotel konyhájáról és használhatják a hotel wellness részlegét. A hotel, a vendégházak és a patakkal körülvett virágos parkja elegáns esküvők kedvelt színtere.

 

 

 

 

 

 

 

  

2020-01-22« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk