Webáruházat indított a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

Webáruházat indított a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

Webáruházat indított a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

 Fotó: aktivpihenes.hu / Okolicsányi Zoltán

 

Szerző: Nagy Júlia

 

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóságnak fontos feladata a területén lévő vállalkozások segítése, valamint annak a célnak a szolgálata, hogy minél egészségesebb alapanyagokból készülő terméket juttasson el a fogyasztókhoz.

 

 

Fotó: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

 

 

Az Igazgatóság kézműves partnerei jellemzően helyi kisvállalkozók, akik kiváló minőségű termékeiket, szolgáltatásaikat védett természeti területen, a természetvédelem céljaival összhangban állítják elő. Helyi alapanyagokból dolgozva, helyi munkaerőre támaszkodva hozzájárulnak a vidék élhetőségének javításához, s keményen dolgoznak, hogy tevékenységük bevételeiből a saját családjuk fenntartását és munkatársaik megélhetését biztosítani tudják. Aki tehát ilyen termékeket vásárol, közvetlenül járul hozzá a családok megélhetéséhez, azon túl, hogy egészséges, természetes alapanyagokból készült minőségi ételeket fogyaszthat.

 

 

Fotó: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

 

 

Az elmúlt években jelentős bolthálózatot alakított ki az Igazgatóság ezeknek a céloknak a szolgálatában, Lillafüreden, Felsőtárkányban, Szilvásváradon és Ipolytarnócon a bemutatóhelyeken, Bükkszentkereszten és Répáshután a szálláshelyeken lehet megvásárolni a környék helyi termelőinek, valamint a nemzeti parki termék védjegyes termelőknek a termékeit. A kínálatban élelmiszerek és kézműves használati eszközök is szerepelnek mindenhol, a védjegyes termékek mellett helyi (50 km-es körzetből származó) termékeket is meg lehet vásárolni.

 

 

Fotó: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

 

 

A koronavírus járvány miatt határozatlan időre bezártak az Igazgatóság boltjai, ugyanakkor szeretnénk, hogy a kézműves termelők a jövőben is forgalmazni tudják termékeiket. Ennek érdekében az Igazgatóság kialakította webáruház felületét, ahol már most több termelő termékei elérhetőek, s a kínálat napról napra bővül.

 

 

Fotó: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

 

 

Várjuk Önöket a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság webáruházában, és reméljük, hogy ezáltal közösen tudjuk segíteni a helyi kisvállalkozókat ennek a nagyon nehéz gazdasági időszaknak a túlélésében! A webáruház a www.bnpi.hu Vásárlás menüjében, valamint a https://www.karpatiborzderes.com/termekeink/ linken érhető el

 

2020-03-28« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk