A Sportkártya egy összetett szolgáltatás

A Sportkártya egy összetett szolgáltatás


SPORTKÁRTYA

mellyel számtalan sportlétesítményt látogathatnak

 (fitness-wellness termeket, uszodákat, futópályákat, mászó termeket, műjégpályákat, squash pályákat, jóga termeket, táncstúdiókat)

 

--- 1 kártya

--- 22 sportág

--- Több mint 30 város

--- Több mint 200 helyszín

 

Alapinformációk

A Sportkártya egy olyan béren kívüli juttatási forma, mely növeli a dolgozói lojalitást, a munkavállalói elégedettséget, a munkavállalók ellenállóbbak lesznek a megbetegedésekkel szemben, ezáltal csökken a munkahelyi hiányzások száma.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a velünk szerződésben álló sportlétesítmények kártyánkkal látogathatók. Előnye, hogy egy kedvezményes havidíj ellenében több mint 200 létesítmény, és 22 sportág közül választhatnak felhasználóink.

A Sportkártya egy összetett szolgáltatás, nemcsak egy egyszerű sportbérlet, felhasználóját több mindenre feljogosítja:

-       Tagjaink hamarosan induló webshopunkban 5-25% kedvezménnyel vásárolhatnak sporthoz, szabadidőhöz, egészséghez kapcsolódó termékeket.

-       Információs felületünkön szabadidős eseményekről, létesítményekről tájékozódhatnak, www.sportkartya.eu.

-       Weboldalunkon szakértőinkhez fordulhatnak tanácsért.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

2013-09-19« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk