Danubius Royal Négykezes Masszázs

Danubius Royal Négykezes Masszázs

Danubius Royal Négykezes Masszázs

Danubius Day Spa és Royal négykezes masszázs

A Day Spa olyan szépség-, fitness- és wellness programokat kínáló létesítmény, ahol az elérhető kezelések időtartama egy órától egy napig terjed, azaz a Day Spa–látogatás akár napközben is beiktatható programjába. Néhány röpke óra alatt kisimulnak az idegei, feltöltődnek energiaraktárai, felfrissült testtel és lélekkel folytathatja teendőit.

Próbálja ki az egynapos fürdőélményt egy Danubius Health Spa Resortban: Hévíz, Bük és Sárvár mellett akár Budapesten is „beugorhat” egy rövid feltöltődésre a Margitszigeten vagy a Héliában – ahol felkészült személyzet, modern gyógyászati részleg és kellemes hangulat várja.

A Danubius megsoxorozza az élményt – a jubileumi év újdonsága a Royal Négykezes Masszázs

A Danubius 40. jubileuma kapcsán került bevezetésre a Health Spa szállodáiban az új Royal négykezes wellness masszázs, amely egyben a jubileumi wellness csomag részét is képezi.

Az egyedülálló kezelés lényege, hogy egyszerre két masszőr, vagyis négy kéz szinkronban végzi a kényeztető, relaxáló egész testmasszázst. A 40 perc alatt a vendéget fejtetőtől egészen a lábujjakig átmasszírozzák: a kezelés fej- és nyak masszázzsal, valamint ezzel egy időben talpmasszázzsal kezdődik. Ezt követi a relaxáló szinkron testmasszázs. Végül a vállöv és a talp együtt, egy időben történő összehangolt masszázsa koronázza meg az igazi spa élményt. A kezelés végén a páratlan masszás összes jótékony hatása érezhető lesz. Kipihentnek, feltöltöttnek és könnyűnek érzi magát az ember!

A Royal Négykezes Masszázs minden Danubius Health Spa Resort szállodában elérhető.

Spa belépők árai:

DHSR Sárvár - Napi jegy: 3000 Ft
DHSR Bük – Napi jegy: 3500 Ft
Hotel Lövér - Napi jegy: 1700 Ft /hétköznap, 2000 Ft/hétvége   
DHSR Hévíz – Napi jegy: 4500 Ft
DHSR Helia – Napi jegy: 4200 Ft/hétköznap 5300 Ft/hétvége
DHSR Margitsziget – Napi jegy: 4900 Ft/hétköznap 4000 Ft/ szerdánként 5900/hétvége

Danubius Hotels Group sajtóanyag

2013-05-27« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk