Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit Turisztikai Szerkesztőség - Hévíz: California fürdő, hydroxeur és iszapfürdő a szépségért

Hévíz: California fürdő, hydroxeur és iszapfürdő a szépségért

Hévíz: California fürdő, hydroxeur és iszapfürdő a szépségért

A hévízi Hotel Európa fit****superior wellness kezelések széles választékával várja a feltöltődésre vágyókat, többek között a víz jótékony hatására épülő california fürdővel, víz alatti masszázzsal és iszapfürdővel.

A california fürdő víz alatti, vitalizáló hanghullám masszázs a zene élvezetével, fizikoterápiás hatással 120 fúvókából. Kiválóan alkalmas feszültségoldásra, bőrfeszesítésre. A zsírpárnák leépítésével karcsúsító hatást fejt ki. Javasolt cellulitisz, reuma és arthritis csökkentésére, vérkeringés javítására.


A hydroxeur – víz alatti masszázs speciális víz alatti vízsugármasszázs az egész testre. A kellemesen meleg víz lazítja az izmokat, a vízsugarak masszírozó hatása pezsdíti a vérkeringést. A kezelés relaxáló, izomlazító és salaktalanító hatású.

A hévízi iszapfürdő egy különleges kádfürdő a hévízi gyógyiszap hatóanyagaival. Hatása teljes mértékben megegyezik a hagyományos hévízi iszapéval. A kádfürdő egyrészt a gyógyiszap jótékony gyógyító erejével, másrészt a fürdő relaxáló, nyugtató hatásával fejti ki az egész szervezetre a hatását.

Tavaszi megújulás a test, szellem és a lélek ápolásáért Sothys-sal!

PROSPA rituálé-SOTHYS-sal a hévízi Hotel Európa fit****superior-ban

Keleti ihletésű relaxáló masszázsceremónia, fűszerörleményből készített testradírral és marula olajban oldott karitévajjal, varázslatos gyömbér, keserűnarancs és szerecsendió illatkompozícióval. 


Hotel Európa fit****superior kapcsolódó cikkek:

Magyarország-Hévíz: HOTEL EURÓPA fit****superior

Húsvéti kikapcsolódás a Hotel Európa fit **** superior-ban Hévízen

Újabb sikerek a hévízi Hotel Európa fit****superior-ban

Interjú: Garantált minőség Hévízen

Fatörzs torta recept Hévízről

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk