Karintia: Forró csokoládés wellness kezelés

Karintia: Forró csokoládés wellness kezelés

Karintia: Forró csokoládés wellness kezelés

 

  

"Hot Chocolate" , így hívják Karintia legújabb wellness ajánlatát, amely egy igazi kényeztető érzéki csábítás.

 

"Hot Chocolate" a wellness imádók számára. Kiváló minőségű kakaóvajból készült ez a finom olaj, amit a rafináltan hozzákevert mandulaolajjal kíméletesen masszíroznak be a bőrbe. Ehhez az egzotikus és pezsdítő kényeztetéshez Bad Kleinkirchheimben lehet hozzájutni.

 

Egy édes csábítás, amitől garantáltan nem lesz lelkifurdalása. Mindegy, hogy karcsú, vagy telt az alakja, a wellness világának ez az új vívmánya, mindenkinek jót tesz. Ami normális esetben a szájpadlást kényezteti, itt a bőrnek hízeleg, megnyugtatja és védi, ráadásul az, különösen finom tapintású lesz a kezelés után.

 

"Hot Chocolate Harmony Treatment" a varázsszó. Kiváló minőségű kakaóvaj a bázisa, amihez értékes mandula olajat adnak hozzá. A kakaóvaj - amelynek olvadási pontja megegyezik az emberi test hőmérsékletével - remekül egyesül a bőrrel, áthatja, és finom, puha struktúrát ad neki. A mandula olaj pedig nyugtatja és kisimítja a bőrt. A kozmetikai hatás már régen nem minden. Egy jóleső masszázzsal ezt a frissítő anyagot egyenletesen szétoszlatják a bőrön. Jól érezhető, ahogy ez az értékes folyadék szétoszlik a testen, és gyorsan beszívódik. A merev test pedig ellazul, kienged, és rögtön lényegesen jobban érzi magát az ember.

 

A testpszichoterápiás masszázs ideális kiegészítője a "Hot Chocolate Harmony Treatment"-nek , hogy a test, a lélek és a szellem egyaránt optimálisan kipihent, ellazult állapotba kerülhessen.

 

Aki ezt a kezelést igénybe szeretné venni, az szánjon rá időt, ugyanis lényegesen tovább tart, mint egy hagyományos kezelés. Egy és negyed órára van szükség ahhoz, hogy az egész test kiengedjen, a bőr pedig vaj puha, finom tónust kapjon. Addig is élvezze a bódító illatot, amivel a kakaóvaj és a mandulaolaj keveréke beburkolja. Kezelés után semmi esetre se tusoljon le! A fölösleges olajat letisztítják a bőréről, de a hatóanyagok a bőrön maradnak, és tovább ápolják. Ezen kívül a fínom illat is meg marad még egy ideig, és körül lengi a kellemes kezelésre emlékeztetve. Az sem kizárt, hogy a csábító illat másokat is megszédít...

 

Többet a hot chocolate kezelésről itt tudhat meg:

 

www.badkleinkirchheim.at

Foto: TV-Bad Kleinkirchheim/Klapp

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk