Magyar spa szakember Európa legjobbjai között

Magyar spa szakember Európa legjobbjai között

A nemzetközi turisztikai szakma ismét hazánkra figyel. Torhosi Tünde kozmetikus mester, spa és wellness manager - a Spirit Hotel Thermal Spa spa supervisora, a NaturMed Hotel Carbona Beauty Center vezetője és wellness tanácsadója - „Blue Diamond” díjat nyert, melyet minden évben egy nemzetközi szakmai zsűri ítél oda Európa legkiemelkedőbb spa menedzsereinek.


A professzionális egészségturisztikai szakembereket tömörítő szervezet, a Forum Hotel&Spa által alapított díjat csak az nyerheti el, aki folyamatos, magas színvonalú teljesítményével kitűnik a többi jelölt közül. A több hónapon át tartó szakmai megmérettetés végén tizennégyen jutottak a döntőbe, közülük kerültek ki a díjazottak. 

Ez az első alkalom, hogy magyar spa szakember ilyen rangos kitüntetést kapott. A párizsi Ritz Hotelben tartott díjátadó ünnepségen a kitüntetés átadásakor külön felhívták a figyelmet Torhosi Tünde hitvallására, miszerint „két ember között a legrövidebb út egy szívből jövő mosoly”. A kimagasló szakmai tudás mellett ez a hozzáállás, ez a belső indíttatás, a hit a munkájában, önmagában és a munkatársaiban emelte a magyar versenyzőt a többiek fölé.

Az elismerés a hazai egészségturizmus valamennyi szereplője számára biztatást jelent, hogy az önbizalom, az elhivatottság és az őszinteség mindig meghozza a gyümölcsét.

Immár nemcsak kitűnő gyógyvizeink, minden igényt kielégítő, nemzetközileg elismert szállodáink, hanem kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberünk is helyet biztosít hazánknak Európa legjobb egészségturisztikai szereplői között.

MT Zrt. Kommunikációs Iroda

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk